2777
2789
عنوان

هول بازی همکارای شوهرم

265 بازدید | 19 پست

همسر من پزشکه. جراحه. خوشتیپ هم هس. هرجا میره پرستارا و اتاق عملیا کرم میریزن. البته همسر منم مریضه که اجازه میده اونا از حد خودشون فراتر برن. ولی پرستارا هم خیلی عوضین. یه شرح حال مریض میخان بفرستن براش اونقد عشوه میان و ده تا لاس میزنن که ..... من بارها چتاشونو خوندم و از همسرم ایراد گرفتم. اونم گفته من که میدونم اینا دارن نخ میدن ولی برام مهم نیستن، تو همه زندگی منی ولی نمیشه خیلی خشک رفتار کرد توی سیستم و..

من اصلا قانع نمیشم . به اینکه اونا کرم دارن هم کاری ندارم. بحثم رو همسر خودمه که وقتی نمیخاد باهاشون باشه چرا یه جوری چت میکنه که طرف فک کنه چه گوه خاصیه مثلا... چیکار کنم بچه ها؟ این چتا داغونم کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد اگر از طرف شوهرش اقتدار دریافت کنه اعتماد دریافت کنه، سمت خانمهای دیگه نمیره

برای توضیحات بهتر به کا نا ل    ای تا    کلاس همسرداری مومنانه آقای سید محمد باقر حسینی مراجعه کنین و با پرداخت یه هزینه ناچیز رمز و راز جلوگیری از خیانت، همسر شناسی رو از ایشون یاد بگیرین

من خودم خیانت دیده ام

ولی با توکل بخدا، انرژی مثبت و راهکارهاشون الان زندگی بی دردسر و شیرینی دارم

مثلا یه نمونه اینکه اگر مرد حس اعتماد و رفتارهای اقتدار دهنده از زنش دریافت کنه، بقدری عاشق و شیفته زنش میشه که دیگه بقیه رو نمیبینه

مرد باید حس کنه که بهش اعتماد زیادی دارین(حتی با یسری رفتارها این حسو به جود بیارین، حتی فرمالیته، بعدا واقعی میشه براتون،عین قانون جذب افکار تبدیل به باور و واقعیت میشن)

بعدا حس کنه حمایتشو لازم دارین

احترام دریافت کنه ازتون

ویژگی های مرد بودنشو بولد کنین تو زندگی

بزرگش کنین، بار میاد که مرده و رفتارهای زننده خیانت و چشم چرونی رو درحد خودش نمیبینه، برای خودش زشت می‌دونه به شما خیانت کنه

عزیزم داخل ببمارستان ها روابط کادر درمان خیلی خیلی سمیه

من خودم کادر درمانم. واقعاً اینجوریم نیستن همه. پرستاره نوشته بود دکتر رفتی خونه امشب خیلی خسته شدی نگران بودم.. همسرم نوشته بود آره خسته بودم. خونه ام... آخه،  به پرستار چه که پزشکه رسید خونه یا نه‌ . غلط میکنی برا مرد زن دار اینطوری عشوه میای. همسرم گفت به جان مادرم هیچی نیست تو حساس شدی و فلان. ولی واقعاً عصبی شدم. 

مرد اگر از طرف شوهرش اقتدار دریافت کنه اعتماد دریافت کنه، سمت خانمهای دیگه نمیرهبرای توضیحات بهتر به ...

متنفرم از آدمایی که تحت هر شرایطی میگن لابد زنش کم گذاشته مجذوب بقیه شده. اه. 

مرد باید حس کنه که بهش اعتماد زیادی دارین(حتی با یسری رفتارها این حسو به جود بیارین، حتی فرمالیته، ب ...

طرف لاس میزنه با همکاراش بعد من بیام بهش اقتدار بدم و ... هیچ کمبودی توی زندگیش و از طرف زنش نیست. خودش هرز میپره