ایا از محصولات فیروز راضی هستین یا خیر؟و اگر راضی نیستین دلیلشم بگین.
و اینکه از این محصولات چه استفاده هایی برای خودتون میکنیدد نه نی نی هاتون.
ممنون.
یادمه یکی از دوستان گفت از پودر صابون فیروز برای شستن لباس زیر و تاپ هام استفاده میکنم که خیلی خوبه و لطیف میمونه و رنگ و روشون نمیره.شما چه استفاده هایی میکنید؟
ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی.......تو بمان و دیگران،وای به حال دیگران!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راضی ام چون کیفیت خوبه واقعا وکاگراش معلول های جسمی هستن حتما جز خریدمه
برا شستن صورتم دکتر پوست رفتم گفت با شامپو بچه بشور
میگن این ژل های مخصوص خانم های برند فیروز هم خوبه
اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...
واسه بچم دارم ست هدیه ی فیروز رو میخرم فقط بخاطر حمایت از کارکنانش😔
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».