2777
2789
عنوان

تاپیک گرم طلا😅

339 بازدید | 34 پست

چقد دوست داشتم ینفر بیاد بگه یک کیلو طلا دارم😂😭 ببینید ی کیلو چقد زیاد میشه اونوقت 

واقعا کسی هست یه کیلو طلا داشته باشه؟ 

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر شوهر من یه کیلو و دویست گرم داره

👀خدایا 

شغلش چیه

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

خالم ۴ ملیارد طلا داره رئیس یه شرکتیه

خوشبحال بچه هاش😂💚

بعلههه

زن عموم 

معتقده معدن طلا توی خونه زندگی اینه ولی استفاده نمیکنه چون چشم میخوره 🥴

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

اره من دارم

ایول 

شغلتون چیه