2777
2789
عنوان

تاپیک گرم طلا😅

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 34 پست

عروسی چند شب پیش، عروس ۱/۵ کیلو وزن گردنبندش بود برا حمل یکم‌ اذیت می‌شد

تاج و تک پوش هم جدا و سنگین بود

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

همسرم طلافروشه ..پس آره🤣🤣

چجوری طلا فروش بشیم🥲🤣 

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروسی چند شب پیش، عروس ۱/۵ کیلو وزن گردنبندش بود برا حمل یکم‌ اذیت می‌شدتاج و تک پوش هم جدا و سنگین ...

یا خدا😂 ایول به خانواده داماد

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

👀خدایا شغلش چیه

خودش خونه داره همسرش نمایشگاه ماشین داره و یه تالار باغ داره  ۲۰ ساله ازدواج کرده خرد خرد طلا خریده اصلا هم نفروخته چون تو خانوادشون ننگ میدونن زن طلا بفروشه بعد هر مراسمی هم که میشه اقوام همسرش فقط طلا به هم کادو میدن باور کن نصف طلاهاش هدیه هست 

خودش خونه داره همسرش نمایشگاه ماشین داره و یه تالار باغ داره ۲۰ ساله ازدواج کرده خرد خرد طلا خریده ...

اقوام همسرش کدوم قوم ایران هستن؟ 

چقدر خوببب

خانواده مادری من دارن چون شدیدا پولدارن از پدر هاشون پولدار بودن حلال حروم هم قاطی هم میشه ميخرن سنگین ترین طلاها مال اوناست فکرکنم ده تا عروسی بخوان برن طلا جدید دارن نه ک بگم یه گردنبند ها یکی چسبیده به گردن دوسه تا آویزون النگو هایی ک یکیش کل النگو های من می ارزه 😑

خانواده مادری من دارن چون شدیدا پولدارن از پدر هاشون پولدار بودن حلال حروم هم قاطی هم میشه ميخرن سنگ ...

واقعا شغلشون چیههه 

خوشبحال بچه هاشونه حتما