2777
2789
عنوان

میترسم بی بی چک بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 28 پست
اصلا طبیعی جلوگیری نیست بخدا همه اونایی که ناخواسته باردار شدن بقول خودشون طبیعی جلوگیری کردن!!!

نمدونم بخدا 

من با خودم میگم شاید مثلا یبار ریختن و گفتن با یبار نمیشه  و بعد باردار شدن 

آخه مگه میشه با هیچی باردار شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر عزیزم زعفرون غلیظ یعنی در چه حد حوردی؟ من صبح خوردم. الان رون هام پام درد گرفته و گاهی کمرم ...

چای زعفرون غلیظ به حدی ک همش مزه زعفر‌ون میداد نه چای 

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

عزیزم این چ حرفیهشما دردسر های بچه رو میکشیشوهرت خرجشو میده یعنی چی چ ربطی به مادرشوهرت داره منم سر ...

مادرشوهر من بنده خدا بچه هامو بزرگ کرده

من شاغلم و صبح تا ظهر نگهشون میداره

مادرشوهر من بنده خدا بچه هامو بزرگ کردهمن شاغلم و صبح تا ظهر نگهشون میداره

اهاا اگ اینجوریه که پس دیگه هیچی حق داره بنده خدا و چ مادرشوهر خوبی سایه شون مستدام

مادرشوهر من کمک گ نمی‌کرد هیچی گیرم میداد 

چای زعفرون غلیظ به حدی ک همش مزه زعفر‌ون میداد نه چای

من خود زعفرون رو ریختم دم کردم. یه لیوان زعفرون غلیظ و قرمز . زعفرون دم می کنی برای پلو دیدی رنگشو ؟ ازون قرمزتر یه لیوان ازین بزرگا خوردم

والا خب اگه بچه نمیخواید چرا ریسک میکنید!

منم همینو گفتم دیگه...

اصلن ریسک خیلی بالایی داره

و روش مطعمنی نیست

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من خود زعفرون رو ریختم دم کردم. یه لیوان زعفرون غلیظ و قرمز . زعفرون دم می کنی برای پلو دیدی رنگشو ؟ ...

اونم خوبه

انشاالله ک نمیشی 

ولی خب خیلی خیلی باید مواظب باشی