2777
2789

سلام

اول شهریور یه مریضی برام پیش اومد خوب نمیشدم یک ماه اذیت شدم کلی دارو خوردم خوب نشدم 

خلاصه بعد از یک ماه دیگه خسته شدم کلی تو اینترنت گشتم دنبال راه حل مشکلم نتیجه نمیگرفتم از روش های سنتی و گیاهی بگیر تا دارو های شیمیایی😭😭

مشکلم حاد نبود فقط خوب نمیشدم بعضی روزا علائم جدی تری پیدا میشد و نگران ترم میکرد

خلاصه دیگه تصمیم گرفتم یه دکتر درست و حسابی برم 

دکتر گفت باید بری فلان آزمایش و اینا انجام بدی تا من نتیجه بگم 

بدتر نگران شدم ، رفتم آزمایش و جوابشو به دکتر نشون دادم گفت مشکل خاصی نیست و دارو و اینا داد

ولی تو اینترنت اومدم گشتم خیلیا نوشته بودن این مشکل دارن و خیلی دیر خوب میشه و بازم احتمالا پیش بیاد و خلاصه فهمیدم پروسه درمان طولانیه 

🚫🚫ظهر بود داشتم نماز میخوندم یهو به دلم افتاد گفتم اگه خوب بشم ۱۰۰ تا توحید میخونم برای امام زمان عج🚫🚫

بعد حتی با خودم گفتم من که دکتر رفتم و دارو داده پس با دارو خوب میشم دیگه نیازی نبود نذر کنم🫥 ینی میخوام بگم نمیدونستم اگه خوب میشم اثر داروعه یا کمک امام😭😭

دارو ها رو یکبار استفاده کردم اتفاق خاصی پیش نیومد همون طور که گفتم کلا پروسه درمانش خیلی طولانی و ... با یکبار دارو هیچی نمیشه

عصری تو اینترنت میچرخیدم یهو به ذهنم رسید بازم تو گوگل نگاه کنم درمان های خانگی ( یک ماه بود خداشاهده هر روز تو نت میچرخیدم دنبال درمان )

یه روشی دیدم خیلی آسون و راحت انجام دادم سه چهار بار انجام دادم 

یهو احساس کردم خوب شدم😭😭 ینی اولش نفهمیدم خوب شدم یهو دیدم عه من خوب شدم😭😭😭

مگه میشه من یک ماه تو اینترنت دنبال راه حل بودم😭 مگه میشه دقیقا امروز که نذر کردم این راه حل ببینم؟ تازه من دکتر رفته بودم و بیشتر امیدم به دارو ها بود

یا امام زمان ببخش ما بنده های گناهکار اذیتتون میکنیم ، شما با این کار خیلی شرمندم کردید یک ماه خیلی اذیت بودم از طرفی تیکه کنایه های شوهرم کم دلمو نسوزونده بود😓😓

امام زمان دوستتون داریم🩷

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤