2777
2789

خانما من شوهرم صبح زود میزنه از خونه بیرون بعد حدود ساعت ۵ بود بیدار شدم دیدم شوهرم نیست رفته سرکار خلاصه لباس شویی روشن کردم گفتم بخوابم خلاصه خوابیدم و صدایی از اشپز خونه آمد هرکار کردم چشمام باز نشد 

دقت کردین تو خواب میخاین بیدار شوین ولی هرکار میکنید نمیشه حتی سرم به بالشت زدم بیدار نشدم نیم ساعت بعدش بیدار شدم 

خیلی میترسم به شدت مخصوصا چون تنهام 

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز صبحت رو خوندی؟  موقع اذان بود یا نه؟ 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

یعنی چه جور صدایی؟

صدای تخمه خوردن

تخمه ها روی میز ناهار خوری بود ولی دست نخورده

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

نه بختک نیس، جنن.همینکه میخوان بیان وقتی خواب و بیداری یهو تو گپشت صدا میپیچه مثه باد و سر و صدا‌.

تجربه کردی؟ 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

نماز صبحت رو خوندی؟ موقع اذان بود یا نه؟

نه نمی‌خونم متاسفانه نزدیک چند ماهه تنبلیم شده

نه از اذان گذشته بود 

نه گاهی مغز بین خواب و بیداری میمونه و این حالت پیش بیاد 

مغز نمیتونه تشخیص بده خوابه یا بیدار 

هیچی نیست جن من اینارو هم بهش فکر نکن 

چون اگه فکر کنی مغز همچین توهماتی برات درست میکنه و تحویلت میده

بپذیری اذیت نمیشی، بپذیر هستن ولی باهات کاری ندارن.قبل خواب ایت الکرسی بخون یا سورع های قل دار.

میخام سکته منم الان میترسم بخوابم چشمام اینقدر سنگینی می‌کنه با اینکه شوهرم پیشمه ولی مثل سگ دارم میلرزم