2777
2789
عنوان

راسته میگن مردم اروپا خیلی خسیسن و بد زندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 5290 بازدید | 181 پست

سبک زندگیشون همین شکله نه اینکه خسیسن . مثلا یه نفر تو دانمارک پزشکه میگفت بیشتر پزشکا اینجا با دوچرخه میرن و میان تعداد کمیشون با ماشین ، خب همچین چیزی تو فرهنگ ما نیست . یا مثلا تعارف کردن کمک کردن به دوستمون رو تو فرهنگمون داریم اونها نه ..شیوه زندگیشون همینطوره 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر جا هواش بده آدماشم سرد و خسيسنخسيسن چون مهمترين و گرونترين چيز توي دنيا، انرژيهبدبختا براي گرمايش ...

میگن بیشتر بخاطر اینه که تا 100 سال پیش تو فقر بودن و وارد فرهنگشون شده این وگرنه پولشو دارن نه اینکه پول نداشته باشن

فقط. شنیدم دنگی حساب میکنن و اینکه اگه با یه پسری دوست بشی اون برات خرج نمیکنه یا بکنه دنگت باید بدی

وا من خیلی تو اینستا دیده بودم که هزینه ها کلا با پسرست ولی انگار واقعیت خیلی فرق داره

میگن بیشتر بخاطر اینه که تا 100 سال پیش تو فقر بودن و وارد فرهنگشون شده این وگرنه پولشو دارن نه اینک ...

نه عزيزم بخاطر آب و هواست

وگرنه به فقر باشه كه همه جاي اروپا يه طور بوده

اما جنوب و هر جا لب دريا و آفتابيه مردمش هم بخاطر هوا و هم بخاطر كاسبي شون (توريست) خونگرمن

فقط. شنیدم دنگی حساب میکنن و اینکه اگه با یه پسری دوست بشی اون برات خرج نمیکنه یا بکنه دنگت باید بدی

والا الان تو ایرانم اکثرا همین شدن با این تفاوت گه برات امر و نهی هم میکنن ولی مرد اروپایی دیگه امر و نهی نمیکنه