2777
2789
عنوان

راسته میگن مردم اروپا خیلی خسیسن و بد زندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 5290 بازدید | 181 پست
حالا نه اینکه تو ایران هممون لارجیم😂 فقر و فلاکت مملکتمونو گرفته اونا حداقل دارن و استفاده نمیکنن ، ...

من واقعا حاضرم با ادمی زندگی کنم کخ نداره ولی اون یکمیم که داره رو خرج میکنه نه اونی که داره و خرج نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم مقصدم بین این دوتاستبیشتر اسپانیا اشناهم اونجا زیاد داریم

منم عاشق اسپانیام 

زبانشون خیلی شیرینه و از نظر املایی راحت همینجور که تلفظ میکنن همونجورم مینویسن 

و اینکه آب و هواش چهارفصله و خیلی نزدیک به ایرانه 

از نظر اختلاف ساعتی دو ساعت و نیم از ما عقبترن یعنی میتونی با ایران راحت ارتباط تلفنی بگیری مثلا مثل کانادا نیست که اینجا روز باشه اونجا شب نشه همیشه زنگ زد 

و اینکه جنوب اسپانیا مثل شمال خودمونه ! عشق و حال و صفا سیتی

خیلییی کشور گرونیهبجای مهاجرت کنی انگلیس همون پولو میدی میری امریکا

واقعا؟ تاحالا نشنیدم در مورد این ک گفتی

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

همه کشورای اروپایی همینن 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

میگن یه خانواده ایرانی تو استرالیا

ازبس بی کس بودن یه روز همه چی خوراکی اینا میبرن خونه همسایه و از اونجا به پدر خانواده زنگ میزنن که بیا خونه همسایه از محل کارت

اون خانواده استرالیایی پول تلفن از خانواده ایرانی میگیرن!

منبع:

سفرنامه برادران امیدوار

وبه آب و هوا هم هست،سرما مردم رو سرد و گرما مردم رو گرم میکنه 

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱