2777
2789
عنوان

اگه در‌مورد تشنج میدونی بیا خیلی به کمکت احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 39 پست

[QUOTE=395862999]تشنبه طی تب نگرانی زیادی نداره. فقط باید مراقبش باشی و مرتب داروهای مصرف کنه. بعد از یه سنی دیگه خوب ...[/QUOTE

بالاتر گفتم نمیدونم یکی از دوستام که پریتاره گفت شیراز کتیبه با یه دکتر دیگه معروفه که توی بیمارستان میشینه اون دکتره منم با کلی بدبختی دکتر کیتبه رو نوبت از طریق  یه دلال نوبت گرفتم 

نظر شخصیم اینه که اگر از لحاظ مالی اوکی هستی و خیلی نگرانی ، یه سر بیای تهران پیش دکتر.

حالا برم ببینم این ماه دکتر فلاح باز چی‌میگه‌نوار مغز چی میگه 

تورو خدا دعا کنید این سری با خوشحالی برگردم شهرم 🥲

چون‌یکماه داره دارو مصرف میکنه به این زودی نمیتونم همش دکتر ها رو عوض کنم البته من عوض نکردم همون اول نظر سه تا پزشک رو کفتم بپرسم مه یخالم راحت تر بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم درکت‌میکنم چقدر غمیگینه برای یه مادر من دو روز پیش دخترم نبودم اما به مامانم اطمینان کامل دارم ...

ببین عزیز ضربه ب سر هم یکی از عوارضش تشنج هست. دخترتون حین بازی نیفتاده ک مثلا ضربه ای چیزی ب سرش وارد بشه

عزیزم تو نوار مغز نشون میده که آیا تو این مدت اخیر تشنج پنهان و غیره داشته یا نه ....نوبت بعدی که ببری دکتر احتمالا دوباره نوار مغز بگیرن اونوقت دکتر میفهمه که تو خواب هم تشنج داشته یا نه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
[QUOTE=395862999]تشنبه طی تب نگرانی زیادی نداره. فقط باید مراقبش باشی و مرتب داروهای مصرف کنه. بعد ا ...

ببین منم کلی پرس و جو کردم از دکترهای شیراز. پزشک اشنا زیاد داشتیم شیراز. همه گفتن کتیبه و اینالو اما همه میگفتن اینالو غول جنوب هست تو زمینه تشنج.

کتیبه ناراضی داشت چند نفری من شخصا پرسیدم. 

ولی خب در کل بهتره یه دکتر خوب انتخاب کنید و بهش اعتماد کنید زیاد این دکتر اون دکتر نکنید ک بدتر گیج و استرسی بشید انشالله ک دیگه تکرار نشه تشنج. ولی اگر خدایی نکرده خدایی نکرده باز تکرار شد حتما ازش فیلم بگیر. دکتر پسرم میگفت این فیلم ها توی تشخیص نوع تشنج و تجویز داروی مربوط بیشتر از نوار مغز ب ما کمک میکنه. من بچم تشنج میکرد قلبم میخواست آتیش بگیره ولی فوری گوشی می آوردم فیلم میگرفتم 

ببین عزیز ضربه ب سر هم یکی از عوارضش تشنج هست. دخترتون حین بازی نیفتاده ک مثلا ضربه ای چیزی ب سرش وا ...

قبلا سنش کمتر بود چرا ولی عر بارش من بالافاصله بردمش بیمارستان و گفتن موردی نداره اخه 

عزیزم بیکارتون چند وقتشه یا چطوری استفاده میکنید منظورت شیافه منم هم جور فکر میکنم با عقل جور در نمی ...

نه عزیزم شیاف نیست 

آمپول دیازپام بکش تو سرنگ بدون سرسوزن از مقعد استفاده کن

حالا برم ببینم این ماه دکتر فلاح باز چی‌میگه‌نوار مغز چی میگه تورو خدا دعا کنید این سری با خوشحالی ب ...

انشالله هیچی نیست و به زودی حالش خوب خوب میشه جوجه قشنگت❤️

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

قبلا سنش کمتر بود چرا ولی عر بارش من بالافاصله بردمش بیمارستان و گفتن موردی نداره اخه

ضربه اگه محکم باشع ممکنه تشنج ایجاد کنه حتی ممکنه ۲۰ سال بعد این اتفاق بیفته. اون موقع ک میبرین بیمارستان و میگن چیزی نیست از لحاظ خونریزی مغزی یا شکستگی جمجمه و... میگن.

ولی خب کلا تشنج یه زمینه ارثی داره اول. مهمترین عاملش وراثته. بعد اگه نبود ضربه یا هم اصلا جهش ژنی.