2777
2789
عنوان

اگه در‌مورد تشنج میدونی بیا خیلی به کمکت احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 39 پست
امپول دیازپام رو از مقعد استفاده کنید وقتی دیدید بچه میخواد تشنج کنه همیشه تو خونه داشته باشید بعدش ...

دکتر شهر خودمون به من قرص دیازپام داد شیراز دکتر‌کتیبه گفت شیاف اما دکتر فلاح گفت هیچی استفاده نباید بکنی فقط سریع برسونش دکتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر شهر خودمون به من قرص دیازپام داد شیراز دکتر‌کتیبه گفت شیاف اما دکتر فلاح گفت هیچی استفاده نباید ...

والا بما اینطور اموزش دادن 

امپول دیاز پام برای تشنج استفاده بشه تا بیمارستان رسوندن کلی طول میکشه

تشنج اگر پنهان باشه علامتی مثل تب و قفل شدن و ...نداره و تشخیصش بسیار سخته

دکتر نوار مغز گرفت و گفت خیلی موج داره همونجا بود که بغم ترکید وقتی داشت میگفت همه اش موجه موج‌😭دنیا روی سرم خراب شد 

گریه ک علامت تشتج نیست قفل شدن فک و سفت شدن عضلاتک با دارو کنترل میشه

نه عزیز. متاسفانه این باور اشتباه ک فک میکنن تشنج فقط اینه علائمش.

تشنج انقد گسترده و پیچیده است ک حتی دندون قروچه یا حتی حالت آدماست جویدن توی خواب

خیرگی ب یه نقطه 

حتی خندیدن بی دلیل و یهویی هم تشنج محسوب میشه 

من پسر خودم خیرگی تکون دادن یه دست و خنده غیر ارادی اونم در حد ۲۰ ۳۰ ثانیه . گفتن تشنجه

دکتر شهر خودمون به من قرص دیازپام داد شیراز دکتر‌کتیبه گفت شیاف اما دکتر فلاح گفت هیچی استفاده نباید ...

کدوم شهرین؟ شیراز فقطططططط اینالو.

من پسرم میبرم پیش اینالو

کتیبه خوب نیست

نگران نباش عزیزم وقتی دارو میخوره دیگه تشنج نمیکنه

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

منم پسرم خیلی یهویی بدون هیچ سابقه قبلی توی ۴ سالگی تشنج کرد. تشنجش هم بصورت خیرگی و تکون دادن یه دس ...

عزیزم درکت‌میکنم چقدر غمیگینه برای یه مادر 

من دو روز پیش دخترم نبودم اما به مامانم اطمینان کامل دارم از لحاظ رسیدگی به دخترم حالش کاملا خوب بود بدون اینکه مریض بشه شب قبلش هم‌ رفتن مهمونی و کلی هم بازی کرده صبحش اینجوری شده🥲

من دیرتر از مامان رسیدم بیمارستان و‌پرستا گفت تب داشته وقتی اومده توی اورژانس 

والا بما اینطور اموزش دادن امپول دیاز پام برای تشنج استفاده بشه تا بیمارستان رسوندن کلی طول میکشه

عزیزم بیکارتون چند وقتشه یا چطوری استفاده میکنید منظورت شیافه منم هم جور فکر میکنم با عقل جور در نمیاد من خونم نیم ساعت تا بیمارستان فاصله است اگر طولانی باشه واقعا لازمه 

کدوم شهرین؟ شیراز فقطططططط اینالو.من پسرم میبرم پیش اینالوکتیبه خوب نیست

من بندرعباسم عه به من گفت کتیبه عالیه با یه دکتر دیگه 🥲حالا نمیدونم میشه بگی از کتیبه چی میدونی ؟ کیتبه دیگه نبردمش ولی کلی‌ازمایش و متابلولیسم اینا ازش گرفتن

خب خوبه دیگهچرا نگرانی مامان قشنگ؟😍ام آر آی فوق العاده دقیقه.

اخه دکتر همش میگفت اینا موجه و واقعا هم پر از موج بود‌نوار مغر دخترم و خیلی ناراحتم چون خیلیا میگن باید تا سالها دارو بخوره و از سمت پدری هم کسی بوده که سابقه صرع بوده و رابطه نزدیک میشه بهمون 🥲و‌دخترمن دارو رو خیلی به زور میخوره همش میترسم و دیگه بعد اون قضیه زندگیم عوض شده به هیچکی نمیتونم بسپارمش چون میترسم اتفاق براش بیوفته

عزیزم درکت‌میکنم چقدر غمیگینه برای یه مادر من دو روز پیش دخترم نبودم اما به مامانم اطمینان کامل دارم ...

تشنبه طی تب نگرانی زیادی نداره. فقط باید مراقبش باشی و مرتب داروهای مصرف کنه. بعد از یه سنی دیگه خوب میشه‌

منم روزای سختی گذروندم یادش می افتم حالم واقعا بد میشه. پسر من ام آر آی شد چندین نوار مغز. نوع تشنجش عجیب بود اون تایم تشنج هوشتیار بود و باهامون حرف میزد. 

ولی بنظرم یه وقت بگیرین پیش دکتر اینالو و ببرش زیر نظر اون. با هر بار تشنج کلی از سلول های مغزی بچه از بین میره. نباید بذاری تکرار بشه. تشنجش چه جوری بود؟

اخه دکتر همش میگفت اینا موجه و واقعا هم پر از موج بود‌نوار مغر دخترم و خیلی ناراحتم چون خیلیا میگن ب ...

نظر شخصیم اینه که اگر از لحاظ مالی اوکی هستی و خیلی نگرانی ، یه سر بیای تهران پیش دکتر.

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸