2777
2789
عنوان

چه مسخره بازیه اسنپ راه انداخته

322 بازدید | 16 پست

ار ساعت ۶ میخوام یک غذایی سفارش بدم

اول که رستورانه بعد اینکه ما یک ساعت منتظر موندیم زد یکدفعه این رستوران غیر فعال و پاسخگو نیست چندین ماهه خب چرا همون اول نمیزنید غیر فعاله

پولمون رو نمیزنه هم به شماره کارت به کیف پول اسنپ هم نمیزنه میزنه جدیدا به برنامه ی آپ  باهم همکاری میکنن

برنامه ی آپ رو نصب کردم گفتم برم بزنم از همینجا هی ارور میده

گفتم ولش کن بزنمش به کارتم ۵ هزار تومن گرفت تا کارت ثبت شه اصلا بعدهم گفت کارت و سیمکارت باید به نام یک نفر باشن باز شماره کارت خودم رو زدم باز یک ۵ هزار تومن دیگه هم گرفت اون ۵ هزار تومن قبلی هم واریز نشد شماره کارت ثبت شد 

بعد پول رو ریختم تو کارت هنوز واریز نشده زده تا ۳ روزی کاری دیگه حداکثر

این چه وضعشه دزدی عملا دارن میکنن خب پول کوفتی رو بریز تو خود شماره حساب دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه؟؟

تو اپلیکیشن اسنپ بخشی داره سرویس اعتباری آبی رنگه من ۵ تومن مثلا برام فعال کرده اسنپ که میگیرم میزنم پرداخت اعتباری از اون مبلغ کم میشه غذا هم که میگیرم همینطور بعد آخر ماه باید تسویه کنم من حتی مسافرتم از جاباما قسطی رزرو کردم اقامتگاه با همین سرویس اعتباری اسنپ طی ۴ قسط پرداختش کردم

خودت باش ،'آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

۵م اول باید بزنی بعد فعال میشه ؟؟

برای بعضیا فعاله من رو دو سیمکارتم فعاله اول بهم دو تومن داد دو ماه که خوش حساب بودم شد ۵ تومن توی کیفه پوله ازش برداشت میشه اگر غذا بگیری یا اسنپ 

اگر با اسنپ کار میکنی برات فعاله اگر نه چند بار اسنپ بگیری فعال میشه

تو اپلیکیشن اسنپ بخشی داره سرویس اعتباری آبی رنگه من ۵ تومن مثلا برام فعال کرده اسنپ که میگیرم میزنم ...

اره من دارمش ۲ تومن دارم فعلا فکر کنم

دو سه باری سفارش دادم چطور اعتبارت رو بردی بالا؟

اره من دارمش ۲ تومن دارم فعلا فکر کنمدو سه باری سفارش دادم چطور اعتبارت رو بردی بالا؟

دو ماه سر موقع که پرداخت کردم افزایش پیدا کرد

چه خوبچندبار خرید داشتی تو اون دوماه

زیاد نبود ۲۰۰ ۳۰۰ فقط اسنپ گرفتم

ماه دومم ۱۴۰ ۱۵۰ تومن بود

الان بیشتر استفاده میکنم از اعتبار اون موقع زیاد نبود

زیاد نبود ۲۰۰ ۳۰۰ فقط اسنپ گرفتمماه دومم ۱۴۰ ۱۵۰ تومن بودالان بیشتر استفاده میکنم از اعتبار اون موقع ...

من یکبار ۲ تومن یکبار ۶۰۰ تومن یکبار هم ۱ تومن گرفتم اما اتفاقی که افتاد یکی از قسطها رو با دیرکرد دادم یکبار فکر کنم بخاطر همین اعتبارم بالا نرفت متاسفانه