2777
2789

این همه قبل اینکه دانشجو بشم میگفتن تو کتابخونه دانشگاه میتونی شاغل شی دستیار استاد میتونی بشی پس کو چرا هیچی نمیبینم

اصلا دانشگاه ازاد پول میده ؟ دیگه خسته شدم بخدا از بس دنبال کار گشتم

با بیست چهار واحد کی به من کار میده

دوست دارم سر کلاسای دانشگاهم باشم

اخه دانشگاه دیگ تکرار نمیشه

درس و سواد واسم مهمه

تعجب میکنم درسم خوب بود چرا اساتید دستیار نخواستن

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم قسمت وام و رفاه باید بری

ولی خیلی پول کمی میدن نسبت به ساعت کاریش

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
فکر کنم قسمت وام و رفاه باید بریولی خیلی پول کمی میدن نسبت به ساعت کاریش

خب کار بیرون چی هست اخه

همشون دورن از دانشگاه

نیم ساعت راهه تا برسم دانشگاه کلاسو از دست میدم

تازه من کلاس کامپیوتر و زبانم میرم

خیلی شرایطم سخته نمیشه شاغل شد

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

خب کار بیرون چی هست اخههمشون دورن از دانشگاهنیم ساعت راهه تا برسم دانشگاه کلاسو از دست میدمتازه من ک ...

خب شاغل نشو یا اینکه از آزاد انصراف بده بیا دانشگاه علمی کاربردی که بتونی بری سر کار