2777
2789
عنوان

چیکار کنم فکر این پسره از سرم بره

105 بازدید | 11 پست

من خانوادم یکم سختگیر ترن با همه این شرایط کنار اومده بود و کلا هرچی میگفتم جز چشم هیچی نمیگفت

با توجه به حرفایه خودش دنبال رابطه الکی نبود و مثل من اولین رابطش بود کلا از این نظرا اوکی بود

ولی از نظر جنسی نه🤦‍♀️

خیلی زود همه چیو پیش میبرد بوس و بغل و... 

دیشب واقعا خسته شده بودم و تموم کردم ولی هنوزم دو دلم 

یه دلم میگه شاید چون اولین رابطشه برا همین اینقدر تنده و یه دلم اینکه فقط برا نیازاش میخواست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقد این چیزا براتون عادی شده؟؟ والا من بی تعارف به دختری که خودشو انقد راحت در اختیار پسر قرار بده میگم فاحشه به پسرم همینطور ، تازه انقدم براش عادی باشه ....

وسلام 

حسبی الله ❤
چرا انقد این چیزا براتون عادی شده؟؟ والا من بی تعارف به دختری که خودشو انقد راحت در اختیار پسر قرار ...

برا منم عادی نیست که تمومش کردم

فقط چون اون با شرایطم کنار اومده بود منم تا حدی که تونستم کنار اومدم

چرا انقد این چیزا براتون عادی شده؟؟ والا من بی تعارف به دختری که خودشو انقد راحت در اختیار پسر قرار ...

وای من تا حالا به پسری نگاه بد هم نکردم😂

اصلا پسر میبینم سرمو میندازم پایین 

ولی خب دیگه ادضاع جامعه همین شده دیگه 

داغ دل ب ازدواج ختم بشه خوبه 

پسرا فقط واسه هوس دخترارو میخوان

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

برا منم عادی نیست که تمومش کردمفقط چون اون با شرایطم کنار اومده بود منم تا حدی که تونستم کنار اومدم

خواهشا بااین چیزا هرچند کوچیک اول رابطه کنار نیا که دم دستی نکاه بهت کنن خیلیا میتونن باشرایطت کنار بیان ادمم باشن این فقط برا ارضا کردن خودش با شرایطتت راه میومده چند وقت میگذشت بهونهاش شروع میکردو میرفت مطمعن باش