2777
2789
عنوان

انرژی زنانه و چیکار کنیم ک مرد جذبمون بشه 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 44 پست

بنظر من انرژی زنانه و اینا ذاتیه و نمیشه اداشو در آورد بعضیا ذاتن لوندن و انگار همیشه به خودشون رسیدن و مرتبن آروم و کند کاراشونو میکنن خوش سلیقه ان قشنگ میشه فهمید وقتی ببینینشون ولی من که مشتی هستم و پرطرفدار😂😕

احسنت

والا بخدا   هارشون کردن     لوند باش داف باش پلنگ باش مستقل باش کوفت باش زهرمار باش که مرررردا جذب بشن....حالا اونا کلا جذب مرغ هم میشن. 

راحت باشید بابا   هر تغییر و پیشرفتی میکنید برای بهترشدن حال خودتون باشه فقط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه لوث شده این حرفا

مردمو گول میزنن با انرژی زنانه و این اباطیل 

چند ماه پیش کلی اینستاگرام پر شد از افرادی که پکیج انرژی زنانه میفروشن که عشق ابدی کدوم انرژی زنانه ش بیشتره   

هی سعی میکنن چیزی که معروف شده رو بکشن سمت خودشون و با همون تحلیل کنن که انرژی زنانه ایکس بالا هست و شما هم همینطوری باشید    

من‌ازینکه مردا جذبم‌بشن و نگاه میکنن متنفرم. هیچی‌هم لوندی ندارم‌ و بسیارم‌خشک و جدیکلا از مردا بدم‌ ...

الان این سسشعری که گفتی چه ربطی داشت

کاربری ۵ سالم بخاطر.... ترکید😂❌️

انرژی زنانه ندارم بسیارم گند اخلاقم ولی از نظر همسرم لوس و ادایی ام😂😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

پ ن پ تویی که تابع انرژی زنانه و انرژی زمین دین بودایی راست میگی

نخیر من طرفدار هیچ کدوم نیستم ولی به انرژی معتقدم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

پ ن پ تویی که تابع انرژی زنانه و انرژی زمین دین بودایی راست میگی

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

طرفدار نیستی بعد معتقدی   

از حرفت خنده ت نمیگیره 

انرژی فقط در حالت های  ماده تعریف میشه  نه این دین هندویی که کائناتو انرژی زمین و انرژی زنانه و مردانه رو آورد 

طرفدار نیستی بعد معتقدی از حرفت خنده ت نمیگیره انرژی فقط در حالت های ماده تعریف میشه نه این دین ...

برو تو کلا قاطی داری

بقیه ی حرفات به درک

بابای