2777
2789
عنوان

انرژی زنانه و چیکار کنیم ک مرد جذبمون بشه 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 44 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیزی به اسم انرژی زنانه وجود نداره اینا همش برای فروخت پکیج و پر کردن پولشوننانرژی رو از زمین گرفتن ...

حق میگی یه مردی هست پکیج میفروشه بااین چیزا هی میگه نمیدونم باانرژی زنانه به خواسته هات میرسی نمیدونم لاشی ترین مرد پیش تو بهت خیانت نمیکنه وفلان 

حق میگی یه مردی هست پکیج میفروشه بااین چیزا هی میگه نمیدونم باانرژی زنانه به خواسته هات میرسی نمیدون ...

چرت میگه 

میخواد بگه مرد خائن علتش تویی و حس کافی بودن رو ازت بگیره که بتونه بیشتر جیبتو خالی کنه  

چرت میگه میخواد بگه مرد خائن علتش تویی و حس کافی بودن رو ازت بگیره که بتونه بیشتر جیبتو خالی کنه

دقیقا بعد میگه نمیدونم بااین انرژی هرکی بیاد سرراهت قصد ازدواج رو داره باهات و..

جالبه خیلی اززناوخیلیا توکامنتاش تشویق میکنن پکیجو میخرن

بعد خودش نامزد کرد ایناگفت من قصد ازدواج نداشتم این خانم اینقدر انرژی زنانش منو جذب خودش کرد که دیگ شیفتش شدم و....

بعد خانمه کلا ازاون پلنگاست همجاش غیرطبیعی عملیه 

حالا ابنا که به انرژی زنانه اعتقاد دارن میگن واسه بدست آوردن این انرژی باید همه جوری باید خودتو بپذیری واعتماد به نفس زیادی داشته باشی و..

این نامزدش که میگه انرژی زنانه زیادی داشته 

پس چرا اینقدراعتماد به نفسش پایینه که اینقدر عمل کرده؟نتونسته چهره قبلی خودشو بپذیره؟؟

خودشون حرف خودشونم تکذیب میکنن بعد بعضیا میان پول میریزن تو حلقوم اینا

دقیقا بعد میگه نمیدونم بااین انرژی هرکی بیاد سرراهت قصد ازدواج رو داره باهات و..جالبه خیلی اززناوخیل ...

متوجه شدم کیو میگی آلفرد  همونی که روی پیشونی دختره نقاشی کرده میگه شهودش قوی میشه 

الان رفت تو کار اکسیر مردانه  از مردا هم پولدار شه 

هر کی بگه بهم خیانت شد علتش فقط انرژی زنانه پایینه  و درمان فقط دست این آقاس 

نمی‌دونم تاریخ اسلام رو خوندی یا نه  جعده زن امام حسن ، امام حسن رو کشت  با تفاسیر این مرد  میخواد بگه امام حسن انرژی مردانه ش کمه  که بهش خیانت شد 

عایشه هم همینطور   انرژی مردانه پیامبر کم بوده پس 

این اباطیل رو فقط کسی که مطالعه نداره باور می‌کنه 

خدا میگه توبه کن بیا برگرد بهم 

این آقا میگه بعد از تموم شدن رابطه باید مدیتیشن قطع پیوند 🤣  انجام بدید که از انرژی شما استفاده نکنه و حتما در این ماه قمری و فلان روز انجام بشه  اگه انجام ندید شما همچنان انرژیتون برا اونه 

خیلی جا تو اینستا دیدم بعضیا میان یوگا رو به نماز تشبیه میکنن  آخه یوگا و نماز چه وجه اشتراکی دارن که اونو به نماز دین اسلام تشبیه می کنید ای مشرکین    

ی مشت خزعبلات از هندوییسم دادن به خورد ملت  با اسم خدا

خدا مارو از شر این خزعبلات و شیاطین نگه داره

والا بخدا هارشون کردن لوند باش داف باش پلنگ باش مستقل باش کوفت باش زهرمار باش که مرررردا جذب ب ...

حرفات رو باید با طلا نوشت 👍🌟👍🌟👍🌟👍

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
متوجه شدم کیو میگی آلفرد همونی که روی پیشونی دختره نقاشی کرده میگه شهودش قوی میشه الان رفت تو کار ا ...

وای آره همونو میگم  خیلی خزعبلات میگه یعنی هربار تواکسپلور ریلزهاشو میبینم پنیک میشمم یه دور 

دقیقا چرت میگه هی ازخودشم نمیدونم چیزای عجیب غریب درمیاره نمیدونم فریز کردن دیگ همین مدیتیشن فلان

تازه اینا خوبه ک

یبارمیگفت شما زنا عکساتونو نزارین پروف چون مردا میبینن وبه گناه میوفتن بعد انرژی شماها میاد پایین وکارهاتون به مشکل برمیخوره  

ازاول دیدم اینو یجوری حالم بد میشه ذهنم درگیر اینه که یعنی مردم اینقدر پرتن اینو باور میکنن 

یاخدا اینا دیگه چیهه اینارودیگ نمیدونستم این فک کنم اسکیزوفرنی چیزی داره

باهمین چرت پرتایی که گفته وپکیجایی که کرده تو پاچه یمشت نفهم میلیاردها سرمایه بهم زده

وای آره همونو میگم خیلی خزعبلات میگه یعنی هربار تواکسپلور ریلزهاشو میبینم پنیک میشمم یه دور دقیقا چ ...

کدنویسی داره  من اول فکر کردم برنامه نویس کامپیوتر رو میگه 🤣🤣

و هی لایو خزعبلات می‌ذاره    تا متوجه شدم 

بعد میگه مهریه گرفتن به این معنی که انرژی زنانتون پایینه  و زنی که بگه  حق تنصیف اموال  دارای انرژی زنانه بالاست 😂

خدایی که مارو آفرید گفت مهریه   این حق تنصیف اموال رو از اونور  آورده به اسم انرژی زنانه میخواد با دین اسلام و رسم و رسومات فرهنگ ایران ماست مالی کنه