2777
2789
عنوان

دیروز رفته بودم دانشکده پزشکی بهشتی بدنم یخ کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5393 بازدید | 217 پست

من بودم خوشحال میشدم منم مشهدم وشهرم پر از خارجیه باعث رونق مشهدن خداروشکر که هستن امکانات تفریحی مشهد به خاطر توریستا بی نظیره تابستونا تا صبح تو شهر رفت وامد هست پارسال چشم مادربزرگمو‌عمل کردم از ما پنج تومن گرفت ازونا چند برابر 

اینکه دولت خودت به تو ظلم میکنه تقصیر خارجی هاست؟دیگه داری الکی گیر میدی اونا انقدر پول دارن که تونس ...

اه چقد چرت و پرت میگی 

کجای کشور ما مثل اروپاست که حالا مثل اونا دانشجوی خارجی بگیریم ؟ اروپا کنکور و سهمیه داره؟ 

کم بمالین برای اجنبی ها چون مجبور میشیم فکر کنیم خودتون هم اجنبی و بیگانه هستین 😂

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه چقد چرت و پرت میگی کجای کشور ما مثل اروپاست که حالا مثل اونا دانشجوی خارجی بگیریم ؟ اروپا کنکور و ...

اولا که شما اصلا ادب و تربیت نداری و معلوم نیست تو چه خانواده ای بزرگ شدی که این‌طوری صحبت میکنی بعدم  چه ربطی داره به کنکور وسهمیه اون واسه تحصیل رایگانه نه تحصیل پولی شما برو بین الملل قبولی  تحصیل کن یه صنعتی هست به اسم گردشگری که باعث رونق اقتصادی میشه و برای کشور مفیده و باعث افتخار هست کل دنیا دارن برای افزایش گردشگر تلاش میکنن اونوقت اینجا آدمایی مثل شما الفاظ زشت به کار میبرن جای تأسف داره واقعا

اینا حالشون خوش نیست 😁

😂😂😂

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

اصلانم خوب نیست مغز های خودت فرار کنن یه مشت خارجی بیان ایران مفت با پول ما که به اونا ارزش نداره بب ...

اینکه دانشجوی خارجی بیاد تو دانشگاه های ایران تحصیل کنه نشون دهنده‌ی اینه که دانشکاه های ایران ظرفیت علمی قابل توجهی دارن و این میتونه باعث این بشه که رتبه‌ی علمی دانشگاه های ایران بالاتر بره 

از طرفی همین پولی که میدن تا توی دانشگاه دولتی که بچه های خودمون بدون پرداخت شهریه میرن درس بخونن هم کلی کمک اقتصادیه 

ضمن اینکه اگه کسی که به قول شما مغزه فرار میکنه به ی کشور دیگه بخاطر ظرفیت دانشگاه نیست بخاطر چیزای دیگس ک هم شما خیلی خوب ازش خبر داری هم من!

شما فکر میکنی این دانشگاه های خارج از کشور اینهمه اعتبارشونو خودشون بدست اوردن؟نخیر صدقه سری همین دانشجو های مهاجره که از همه کشورا قبول میکنن

اولا که شما اصلا ادب و تربیت نداری و معلوم نیست تو چه خانواده ای بزرگ شدی که این‌طوری صحبت میکنی بعد ...

فکر نمیکردم یه مشت آفریقایی و لبنانی و عراقی کاسه لیس داشته باشن😬😂😂

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️