2777
2789
عنوان

دیروز رفته بودم دانشکده پزشکی بهشتی بدنم یخ کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5396 بازدید | 217 پست
اهان اگر اروپایی و امریکایی بود اشکال نداشت!؟ چه ادمهایی هستید خودتون همه جای دنیا هستید برای تحصیلا ...

وای چی میگی زن؟

میگم کار نیست مردم مجبورن هر طوری شده برن این رشته ها رو بخونن تو چی میگی؟ ایرانی ای؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر شهید بهشتی فقط قید ایران رو زد؟عزیزم ، من امسال کنکوری بودمباور کن از شمایی که احتمالا خودتو ...

خواهرمم همین چندسال اخیر کنکور داد

نه افسردگی گرفته بود چون خیلی میخوند

میخواست خودکشی کنه 

پدرم برای اینکه حالش خوب بشه ارزش نداره برو یجا دیگه بخون ولی خودش پشیمون شد و برگشت

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

نمیگیرین منظور من رو.میگم همون ظرفیت رو بدن به هموطنامون اصلا با شهریه ترمی ۵۰۰ میلیون.مطمئن باشید پ ...

اره حرفتون درسته

ولی اخه این کار نشدنیه

چون همه کشورا این سهمیه دانشجوی خارجی رو دارن نمیتونن بزنن زیرش

مخصوصا ایران که رنک دانشگاهاش بالاتر از بقیه کشورای منطقس

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

خب خیلی از ایرانی ها اونجا بورسیه هستن یعنی از امکانات دولت اونا استفاده میکنند.تو رو خدا دیگه دانش ...

اول اطلاعاتتون رو ببرید بالا بعد بحث دعوا بگیرید

همون کسایی ک بورسیه میشن اکثرشون بورسیه شون مربوط به تخفیف گرفتن

دوست من بورسیه شد و ۷۰ درصد شهریه رو تخفیف دادن

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

اول اطلاعاتتون رو ببرید بالا بعد بحث دعوا بگیریدهمون کسایی ک بورسیه میشن اکثرشون بورسیه شون مربوط به ...

ببین چن تا از اقوام ما بورسیه شدن البته با وجود بورسیه .هزینه های هم برا خودشون داره .دخترخاله وپسر دایی من که در امریکا وکانادا زندگی میکنن .بورسیه شدن بعد مهاجرت کردن والان اونحا زندگی میکنن .اطلاعاتم کافی هست ...میخام بگم استفاده از هزینه های دولتی برا تحصیل همیشه وبرا ی اکثر کشورهاییی که دانشگاه معتبر دارن هست بعد هم اگه قرار باشه مزدم کشورهای پیشرفته مثل ما فکر کنن وبگن بورسیه ها حق بچه های ما رو دارن میخورن .سنگ روی سنگ بند نمیشه 

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

ببخشید ماها روزانه قبول شدیم که دولت خبرش خرج مونو بده وگرنه ماهم پول داشتیم بزنیم آزاد و شهریه پردا ...

اونا دارن به کشور ما با تحصیل تو ایران کمک میکنن باید خوشحال باشی نه ناراحت 

نمیدونم چطور فکر میکنید شما ولی این واقعا خیلی برای ایران خوبه ک خارجیا برای تحصیل میان ایران از طرف ...

اصلانم خوب نیست مغز های خودت فرار کنن یه مشت خارجی بیان ایران مفت با پول ما که به اونا ارزش نداره ببان تحصیل کنن بعد برگردن کشور خودشون واسه پیشرفت اونجا

من نمیفهمم چی به یه سریا میرسه که از یه مشت افغانی و آفریقایی و عرب دفاع میکنن؟😶حراست با ما مثل سگ ...

اینکه دولت خودت به تو ظلم میکنه تقصیر خارجی هاست؟دیگه داری الکی گیر میدی اونا انقدر پول دارن که تونستن کشور خارجی بیان تحصیل کنن تو هم بری کشور خارجی پول بدی همینقدر تحویلت میگیرن

اگر دانشکدشون باهم باشه بنظرت حقشون خورده نمیشن؟

اگه دانشکدشون باهم نبود الان برای درمان بیماری بابد سفر میکردی اروپا یه کم واقع بین باش برق داری از صدقه سر دانشگاه های اوناست مگه ما علم بلد بودیم ؟همه ی علوم ما از خارج اومده 

شما یک دانشکده رو تصور کن که به قسمتش بین الملله به قسمت ایرانی وقتی ظرفیت خیلی یکدفعه بالا بره تو ق ...

نه کم نمیشه اتفاقا کلی اساتید بیکار ابدارچی ساختمان اشپز خدمتکار کارمند استخدام میشه واشتغالزایی میشه