2777
2789
عنوان

کسی هست که مهاجرت کرده باشه ترکیه

141 بازدید | 16 پست

دوستان من خیلی وقته برای برای مهاجرت ب آمریکا اقدام کردم 

پسر عموم هم همزمان با من اقدام کرد اما اون یک ماه دیگه داره مهاجرت میکنه 

بهم گفته کارامو اوکی میکنه ک منم بعد ی مدت بتونم برم اونور 

حالا میخوام تو این مدت تا کارام برای مهاجرت ب آمریکا اوکی میشه ؛اقدام کنم برای مهاجرت به ترکیه

کسی هست بدونه شرایطش چطوریه یا آشنایی دارن 

بنظرتون فعلا صبر کنم ک همون کارای آمریکا اوکی بشه یا تو این مدت برم ترکیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن کارای امریکا اوکی شه

خانوادمم همینو میگن 

ولی خودم قبلا ی سفر ب ترکیه داشتم بد بنظر نمیرسید حالا نمیدونم دانشگاهاش چطور باشن و شرایطش چطور باشه 

اصلا چقدر میکشه تا اوکی بشه ک برم 

آمریکا که کلا ایرانی ها را بن کرده.ترکیه نه ویزا میخواد نه هیچی یک بلیط،میگیری میری

پسر عموی من ماه دیگه داره میره چطور بن شده😂

هرکی یه چیزی میگه ولی اصلا اینطور نیست اگه کارای آمریکا جور نشه واقعا مجبورم برای کشور دیگه اقدام کنم 

حیف اونهمه درس خوندن و زبان خوندن و تلاش 

پسر عموی من ماه دیگه داره میره چطور بن شده😂هرکی یه چیزی میگه ولی اصلا اینطور نیست اگه کارای آمریکا ...

در حال حاضر برای آمریکا باید رزومه بسیار قوی داشته باشین نه که نشه ولی به رزومه و شانس بستگی داره 

ترکیه هم بستگی داره که چطوری میخوایین برین دانشجویی اگر باشه باید اول از دانشگاه پذیرش بگیرید 

در حال حاضر برای آمریکا باید رزومه بسیار قوی داشته باشین نه که نشه ولی به رزومه و شانس بستگی داره تر ...

روزمم بدک نیس نمره آیلتسمم خوبه فکر کنم بخاطر رشتم یکم گیر داره 

پسر عموم مهندس برنامه نویسی و نرافزار خیلی راحت تر از من اوکی شد 

روانشناسی آره آیلتس گرفتم با هزار بدبختیالان آیلتس هم شنیدم خیلی گرون شدههههه

بله خیلییییی 

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️