2777
2789

سلام خدمت خانوم های عزیز ، توکل به خدا یه سری لباس آوردیم زنانه فعلا با کیفیت و شیک و ارزان ، تضمینی میفروشیم . با یک بار خرید مطمئنا مشتری میشید . انشالله شما از ما راضی باشید وماهم شرمنده شما نباشیم . 

لطفا صبورباشید تا من عکس هار وبگذارم وهیچ پستی نگذارید بعداز گذاشتن عکس ها میتونید سوالاتون رو بپرسید درخدمتم .

مربی مهد و معلم هستم بیاین آخرین تایپیکم مامانای گل بگم چجور بچه هارو سرگرم کنید😊😊😊

ارزانسرای مهسان ❤️

**عرضه کننده انواع پوشاک زنانه و بچگانه زیر قیمت**

ارسال در تهران از طریق اسنپ باکس و سایر شهرها از طریق پست و یا تیپاکس صورت میگیرد.

امکان دریافت حضوری در برخی ایستگاه های مترو و همچنین محدوده افسریه و مسعودیه نیز حضوری وجود دارد.

مربی مهد و معلم هستم بیاین آخرین تایپیکم مامانای گل بگم چجور بچه هارو سرگرم کنید😊😊😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کد 102

تاپ و ساپورت lv
جنس ونیز
تن خور شیک و زیبا
فری سایز
دارای رنگبندی
قیمت: فقط ۱۸۰۰۰ تومان😍

کد104

تیشرت شلوارک برمودا
جنس عاااااالی( ویسکوزنرم)
تن خور شیک و زیبااااا
دارای رنگبندی
قیمت: فقط ۲۵۰۰۰ تومان😍

اینا اگه کالای ایرانیه پس چرا اینقد عکس و نوشته ش خارجیه..لااقل خوب بود چاپش پروین اعتصامی باشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

کد105

تونیک یقه هفت
جنس عاااااالی( ریون اعلا)
تن خور شیک و زیباااااا
دارای رنگبندی
قیمت: فقط ۱۵۰۰۰تومان😍

اینا اگه کالای ایرانیه پس چرا اینقد عکس و نوشته ش خارجیه..لااقل خوب بود چاپش پروین اعتصامی باشه

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋