2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بجاش براشون زیارت عاشورا بخون و براشون دعا کن،منم یک هفتس از نامزدم دورم توی آی سی یو هست.خودمو که ن ...

خدا شفاشون بده ولى داداشم انقد پاکه نیاز ب فاتحه نداره فقط9سالش بود   

گاهی تنها مرگ درمان است...

سلام. حتما خیلی ناراحتین.درک کردنتون کار سختی نیستش. امیدوارم هرچه زودتر آرامش و خوشحالی بیاد تو دلتون. و اینکه گفتن این جمله "کاش من می مردم" هم توهین به خودمونه چون هر حیات، مهمه و جایگزین نشدنی و جبران ناپذیر، پس برای زندگیتون ارزش بذارین. دوم اینکه توهین به خداست. اون میدون چی کار کنه و حتما که بهترین ها رو به شما میده. 

16 سال. 

سلام. حتما خیلی ناراحتین.درک کردنتون کار سختی نیستش. امیدوارم هرچه زودتر آرامش و خوشحالی بیاد تو دلت ...

ممنون بابت ھمدردیتون ولى انقد فشار بھم میاد ک تموم موھامو کندم....اصلا آروم نمیشم

ممنون بابت ھمدردیتون ولى انقد فشار بھم میاد ک تموم موھامو کندم....اصلا آروم نمیشم

فشار روانی روتونه. حتما سعی کنین خودتون رو آروم کنین. 

میدونم چقد سخته و دردآور ولی به خاطر خودتونه. سلامتی روانی و جسمانی خودتون رو به خاطر یک اتفاق که دست خداست، و ما کنترلی نداریم، به خطر نندازین. حتما تویه کاغذ ناراحتی و غمتون رو به بدترین شکل و دردناک ترین جملات بنوییسین بعدش آتیش بزنین و همون موقع بسپارینش به خاطرات فراموش شده. زندگی جریان داره. تو هر اتفاقی یک حکمتی هستش یه در بسته شه در دیگه باز میشه خدا بهترین ها رو براتون رقم میزنه حتما

16 سال. 

فشار روانی روتونه. حتما سعی کنین خودتون رو آروم کنین. میدونم چقد سخته و دردآور ولی به خاطر خودتونه. ...

بعد داغ داداشم شما اولین نفری ھستین ک تونست یکم روم تاثیر بذاره...

شما 16 سالته؟؟!

بعد داغ داداشم شما اولین نفری ھستین ک تونست یکم روم تاثیر بذاره...شما 16 سالته؟؟!

آره کلاس دهمم. انسانی. خوشحال میشم کمک کنم. من خودم آدم زودرنج و احساسی هستم خیلیییی افسردگی کشیدم حال بقیه رو خوب درک می کنم. 🙏

16 سال.