2777
2789
عنوان

امروز تولدمه شوهرم هیچی برام نگرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 57 پست

بگو الهی شکر خونه داریم. من مدتیه اصلا حساس نیستم و اتفاقا اخر هفته تولدمه. یک کیگ بگیره اوکیم و شام از بیرون که غالی.

قیلنا برای هم خیلی کادوهای گرون میگرفتیم دیگه اشباع شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کیک گرفت نه کادو من ک بعد از ظهر گفتم واقعا ک ، من قهر کردم اومدم حداقل نکردی یه شاخه گل بگیری بگ ...

اره. چون انتظار داری یادش باشه قبل از اینکه ماها یاداوری کنیم

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
نصف نصف چون طلاهامو فروختم حتی طلاها مجردیمو

برو خدات شکر کن

من سند زد ب نام خودش طلا مجردی از حق خودمم زدم تازه تا گیر مالی داره زرتی زنگ میزنه خاهرم برا پول. میگم بزن ب نامم تفره میره. 

تولد ک هیچ با یه گل کوچیک در حد 50سروهمش میکنه

خوبه که یه کیک خریده ما سال سوم ازدواجه ولی تولدم کیک نخرید کادو هم سه ساله که هیچی. محبتم که هیچ به زندگیت راضی باش برای یه کادو تولدت اومدی بغض می‌کنی ؟ هنوز ندیدی یسریا چی میکشن . روزی هزار بار شکر کن 

ول کن بعدش همه چی واسه زن و بچه می مونه مهریه مقدم برهمه چیزه حتی ارثی که به بچه ها میرسه

اصلا برا اون نمیگم بیشتر بحثم سر احترام هستش

تازه ما هنوز خونه ساخته نشده نصف ونیمس. ولی همه چیزو ب نام خودش داره میگیره از کنتور بگیر تا سند 

بعد این وسط از حق من بیشتر پایمال میشه جوونی نمیکنم تا زودتر خانه ساخته بشه