2777
2789
عنوان

امروز تولدمه شوهرم هیچی برام نگرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 57 پست
اصلا برا اون نمیگم بیشتر بحثم سر احترام هستشتازه ما هنوز خونه ساخته نشده نصف ونیمس. ولی همه چیزو ب ن ...

دقیقا احساس میکنم اعتماد ندارن فکر میکنن قراره برداریم ببریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین من دیگه بهش نگفتم خودمو ضایع کنم

چقد مثل هم😥

منم خیلی وقته دیه هیچی نمیگم بهش. 

بدبختی ما برادری داره پووول دوس حتی شده از راه حق پایمال کردن دیگران حتی مادرش. 

هی میگم مرد ب فکر عاقبت بچه هات باش نکنه کاری کنی این خونه نیمه ساز مرده خورا بیان تیکه تیکه اش کنن

میگه مهم نیس 🫤🫤🫤

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
چقد مثل هم😥منم خیلی وقته دیه هیچی نمیگم بهش. بدبختی ما برادری داره پووول دوس حتی شده از راه حق پایم ...

حالیشون نیس همین دوست من بنده خدا باباش زودتر از مادربزرگش  فوت کرد دراین صورت ارث از پسر به مادربزرگ میرسه بعد اینکه مادربزرگ هم فوت شده میرسه به عمو و عمه دیگه نگم برات اینا بعدفوت مادربزرگه دهن دوست منو و مادرش و سرویس کردن خونه شون و فروختن آواره شدن الان یه خونه سازمانی کوچیک دارن خودشم خونه نداره مستاجره

حالیشون نیس همین دوست من بنده خدا باباش زودتر از مادربزرگش فوت کرد دراین صورت ارث از پسر به مادربزر ...

چرا دور برم

همین برادر و مادرش یه خونه داشتن برا3تاشون بود اونا دست ب یکی کردن حق شوهرم بالا کشیدن یه ابم روش. 

یکی دیه عموش که همه پولاش بالا کشید برد 

اینا همه براش درس عبرت نشده اگ دودش تو چشم من و بچه هام نمیرفت مهم نبود. 

اصلا موندم چرا پای این بخدا اگ ول کنم برم میتونم بهترشو ب دست بیارم ولی چ فایده من خرم 

چرا دور برمهمین برادر و مادرش یه خونه داشتن برا3تاشون بود اونا دست ب یکی کردن حق شوهرم بالا کشیدن یه ...

همون دیگه هر روز هم بهشون بگی فایده نداره یه گوش در یه گوش دروازه من که خرج مادرشم میده اونا دیگه محل نمیدن کمک داداشش هم میکنه میگم اینا کی به داد تو رسیدن که تو کمکشون میکنی اونوقت خودم با سختی زندگی میکنم 

همون دیگه هر روز هم بهشون بگی فایده نداره یه گوش در یه گوش دروازه من که خرج مادرشم میده اونا دیگه مح ...

چقد سخته خدا ب داد برسه

عمر وجوونیمون برا درست کردن اینا رفتتتتت