2777
2789

کسایی ک تو خیابون اتفاقی پیشنهاد اشنایی میدنو قبول میکنید؟بنظرتون ممکنه رابطه ی خوبی ازش دربیاد؟من شنیدم چندنفر اینطوری ازدواج کردن و خوبن ولی همش پس ذخنم اینه که طرف فرداش تو یه خیابونه دیگه به یکی دیگه پیشنهاد میده نمیدونم چرا همچین حسی میگیرم

من خودم دختر محجبه و خوب ببینم هرجا که باشه برا اقوام خواستگاری میکنم بعد تحقیق میکنیم اگه خوب بود ادامه میدیم زن داداشام جفتشون ثمره خواستگاری خیابونن و خدا را شکر جفتشون خانم و خوشبختن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونی که تو محل کار پیشنهاد میده هم فرداش تو همون محل کاره

اونی که تو دانشگاه پیشنهاد میده هم فرداش باز تو همون دانشگاهه

و...

ولی پیشنهادهای یهویی تو خیابون دیگه کم پیش میاد یکی یهو در لحظه تصمیم بگیره پیشنهاد بده 

و یه سریا هم که مشخصه پشتش حداقل در اون لحظه قصد ازدواج نیست مثلا تفریح و وقت گذرونیه فعلا ولی تضمینی نیست که به ازدواج برسه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من خودم دختر محجبه و خوب ببینم هرجا که باشه برا اقوام خواستگاری میکنم بعد تحقیق میکنیم اگه خوب بود ا ...

خب اول خواستگاری کنن بگن بیایین بعد تحقیق خوب جواب نده چی؟ بعد یه جوری نیست نرید؟ بهتره قبلش تحقیق شه اینجوری قشنگ‌تره تا اینکه از یکی خواستگاری شه بعد نرفت

خب محجبه بودن که صرفا تنها معیاری نیست که مشخص کنه یه فرد مناسب این ازدواج هست بهم میخورن یا نه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من خودم دختر محجبه و خوب ببینم هرجا که باشه برا اقوام خواستگاری میکنم بعد تحقیق میکنیم اگه خوب بود ا ...

نه منظورم از پیشنهاد، پیشنهاد دادن خود پسر به دختر برای اشناییه نه اینطور ک شما میگین

خب اول خواستگاری کنن بگن بیایین بعد تحقیق خوب جواب نده چی؟ بعد یه جوری نیست نرید؟ بهتره قبلش تحقیق ش ...

ببین خواستگاری وقتی تو خیابون یا محیط بیرون پیش میاد که دختر و پسر هیچ شناختی از هم ندارن و بهتره که بعد از اینکه دختر شماره تماس داد اول دختر و پسر هم رو ببینن و معیارها و اعتقاداتشون رو به هم بگن عموما این جلسه بیرون از محیط خونه هست بعد که دختر و پسر به شناخت اولیه رسیدند و هم دیگه رو از نظر ظاهری و اعتقادی پسند کردند بعد میره تو فاز بعدی چون تحقیقات بدون خواست اولیه اصلا شاید به کار نیاد

منظورتو از دوخط اول متوجه نشدم

میگی فرد فردا هم تو همون خیابون ممکنه یکی دیگه رو ببینه

ببین امکان داره تا دلت بخواد از تو خوشگل‌تر یا با تحصیلات بیشتر یا جایگاه اجتماعی بیشتر وجود داشته باشه و تو هر مکان دیگه‌ای ببینه دلیل نمیشه تعهد نداشته باشه

میگم اونی که تو محل کار هم پیشنهاد میده فرداش تو همون محل کاره و ممکنه کس دیگه‌ای رو ببینه ولی دلیل نمیشه اگه تو رابزه‌اس و تعهد داره تعهدش رو نادیده بگیره

خب اول خواستگاری کنن بگن بیایین بعد تحقیق خوب جواب نده چی؟ بعد یه جوری نیست نرید؟ بهتره قبلش تحقیق ش ...

عزیزم بعد منظورم از خواستگاری خیابونی اینه که مادر یا خواهر خواستگاری کنه نه خود پسر اونجوری اصلا وجه ی خوبی نداره

ببین خواستگاری وقتی تو خیابون یا محیط بیرون پیش میاد که دختر و پسر هیچ شناختی از هم ندارن و بهتره که ...

خب شاید پسندیدن و تحقیقات خوب نبود چی؟

به کار نیاد بهتر از این نیست که بپسندن و منتظر باشن بعد یهو تحقیق خوب نباشه کنسل شه؟

نه منظورم از پیشنهاد، پیشنهاد دادن خود پسر به دختر برای اشناییه نه اینطور ک شما میگین

اونجوری بیشتر به دوستی و سو استفاده  ختم میشه نه ازدواج تو اون جور مواقع باید به پسر بگی که من خانواده دارم و اگه قصدتون ازدواجه به بزرگترا بگید پیش قدم بشن نه خودتون 

عزیزم بعد منظورم از خواستگاری خیابونی اینه که مادر یا خواهر خواستگاری کنه نه خود پسر اونجوری اصلا وج ...

مادر و خواهر هم بازم به نظرم جالب نیست بدون شناخت

مثلا میتونن شماره تماس بگیرن برن تحقیق بعد اقدام کنن

خود پسر هم اگه تو شرایط مناسب محترمانه بگه چه اشکالی داره ولی خب تو خیابون یهویی معمولا مزاحمت فرض میشه این کار

خب شاید پسندیدن و تحقیقات خوب نبود چی؟به کار نیاد بهتر از این نیست که بپسندن و منتظر باشن بعد یهو تح ...

آخه باید آشنایی پیش بیاد خانواده دختر هم خوب از رو هوا که دختر شوهر نمیدن اونا هم باید برن تحقیقات بالاخره به نظر من اول آشنایی صورت بگیره بهتره