2777
2789
اخه اون بچه ب اون بزرگی از اون جای کوچیک چجوری بیاد بیرون.بعد چجوری تحمل کنه ادم اونجا رو ببرن.واااا ...

روند طبیعی تولد بچه از ابتدا همین بوده. دوم اون قسمت کوچیک کاملا انعطاف پذیره. سوم برای برش بیحس میشی و هیچی حس نمیکنی. چهارم یه ساعت درد کشیدم و تمام! بعد زایمان تازه کار یه مادر شروع میشه، درد سزارینو کجای دلم بذارم

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم چون من سر اولی انقد بخیه خوردم ک قابل شمارش نبود سر دومی خیلیییی کم بخیه خوردم اولی بنظم ناشی بودن ماماها چون اصلا نگفتن زور برنم همینجور بریدن و بعدش احساس میکردم گشاد شده ولی دومی دوستم بالا سرم بود خیلی کم برش داد بیشتر زور زدم و الان حتی تنگ هم هست 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
بالاخره زایمان چه طبیعی چه سز درد داره نمیشه منکرش شد . طبیعی قبل از تولد سز بعد از تولد

حداقل اون فقط درد بخیه هاس.

ن اینک اونجوری بچه بیاد بیرون.

من واژینیسم دارم اخه 😢😢

فک کنم ب این مربوط میشه این ترسم

دل نبند که تَش تلخیه  میشی مثل مَن:نفس تخلیه  
روند طبیعی تولد بچه از ابتدا همین بوده. دوم اون قسمت کوچیک کاملا انعطاف پذیره. سوم برای برش بیحس میش ...

من کلا میترسم از اون منطقه و هر اتفاقی ک براش میفته 😵😵😵

ن ولی از بقیه شنیدم 😟😟😟

من خودم برای بار دوم سزارین رو انتخاب میکنم،چون برای بار دوم وسوم امکان افتادگی رحم هس، اما تو اولی نه. اما برای بار اول طبیعی بهتره.چون دردش ودردسرش کمتره. باورکن یه ساعت دردی کمی بیشتر از پریود کشیدن خیلی بهتر از یه عمل جراحی بزرگه

من خودم برای بار دوم سزارین رو انتخاب میکنم،چون برای بار دوم وسوم امکان افتادگی رحم هس، اما تو اولی ...

شما زایمان راحتی داشتی،همه اینجور نیستن.من ۱۲ ساعت درد کشیدم ،داشتم از شدت درد روانی میشدم آخر هم سزارین شدم.

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔
من کلا میترسم از اون منطقه و هر اتفاقی ک براش میفته 😵😵😵

منم از معاینه متنفرم. خداروشکر زیاد اذیتم نکردن تو زایمان. فککنم یکی از علتاش اون باشه ک خوشبینم به طبیعی. خدایی اتفتقات اون ناحیه ترسناکه واقعا

منم از معاینه متنفرم. خداروشکر زیاد اذیتم نکردن تو زایمان. فککنم یکی از علتاش اون باشه ک خوشبینم به ...

من حتی از رابطه ام میترسم.نمیدونم چمه 

شما زایمان راحتی داشتی،همه اینجور نیستن.من ۱۲ ساعت درد کشیدم ،داشتم از شدت درد روانی میشدم آخر هم سز ...

اینکه خیلی سخته. هم درد طبیعیو کشیدی هم سزارین.  واقعا سخت بوده براتون. من یه درد 10ساعته کمرنگ داشتم، فقط یه ساعت اخر سختم بود، که بلافاصله بعد ازتولد پسرم رفع شد وبه ارامش رسیدم..انگار که نه خانی اومده نه خانی رفته