2777
2789

استارتر عزیزم در هر صورت برای خودت و نینیت ارزوی سلامتی دارم.

امیدوارم با ارامش و راحتی و به سلامتی فارغ بشی و قدمش برات خیر باشه.

برات دعا میکنم عزیزم.

دل نبند که تَش تلخیه  میشی مثل مَن:نفس تخلیه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصا نمیزارم بهم دست بزنه.سر همینم مشکل داریم 

عین خود منی تو.  

من یک هفته بعد عروسیم همین بودم! ولی اخرش کار به خشونت کشید!😀 دقیقا دوهفته بعد عروسی فهمیدم چقد کارم اشتباه و به ضررم بوده.  سعی کن اینطوری نکنی

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎
آره.... بخاطر اینکه بعد زایمان خودم کارامو بکنم و به نی نی شیر بدم. چون سزارینا همشون باید بخوابن و ...

من هیچکسو نداشتم. حتی توی بیمارستان هم همراه نداشتم!! سزارین کرده بودم... البته قبلش چندین ساعت درده طبیعی کشیدم بعد سز کردن. ب نظرم طبیعی یه جور خودکشیه! اینم بگم که من خودم شدیدا طرفدار طبیعی بودم ولی الان همه رو امر به سز و نهی از طبیعی میکنم😀😀

معنیه زندگی رو وقتی فهمیدم که وِستــا ی  نازم به دنیا اومد...و مـــادر شدم
روند طبیعی تولد بچه از ابتدا همین بوده. دوم اون قسمت کوچیک کاملا انعطاف پذیره. سوم برای برش بیحس میش ...

اینقد راحت نگو تمام!! بعدش بخیه ها درد داره و نمیشه راحت نشست. اونم واس خودش داستانیه!

معنیه زندگی رو وقتی فهمیدم که وِستــا ی  نازم به دنیا اومد...و مـــادر شدم
اینقد راحت نگو تمام!! بعدش بخیه ها درد داره و نمیشه راحت نشست. اونم واس خودش داستانیه!

برای منک زیاد درد نداشت. فقط گاهی انگار سوزن میزدن بهم😀

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎