2777
2789
چرااااااااا؟؟؟ نه بابا اینجوریام نیس. منکه راضیم

اخه اون بچه ب اون بزرگی از اون جای کوچیک چجوری بیاد بیرون.بعد چجوری تحمل کنه ادم اونجا رو ببرن.واااااااای تنم یخ میکنه بهش فک میکنم

دل نبند که تَش تلخیه  میشی مثل مَن:نفس تخلیه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خیلی راضیم  ادم زود سر پا میشه با زایمان طبیعی برعکس زایمان اولم سزارین بود خیلی سخت بود

عزیزم دختر دایی من ماما هستن میگن هرکس اولین بار سزارین کنه واسه دوم شدنی نیست مگه اینکه سه برابر درد بکشه

جایی بخیه ها خون ریزی و باز میشه

چرا همچین کاری کردی

حتما با نظر و حضور پزشک رفتی جلو

صلوات بر محمد و آل محمد...اللهم صلی علی محمد و آل محمد
جاش ظاهرا معلوم نیست اما وقتی دست میزنم میفههم کجاست. از لحاظ گشادی هم سال اول خوب یه کم گشاد بود ام ...

دقیقا  رفته رفته بهتر میشه. هرچند برای من اوایلش خیلیم تنگتر بود، چون بهرحال بخیه خورده. شیش ماه بعد یکم گشاد شد ولی الان عالی. اینا توصیفات همسرمن

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎
اخه اون بچه ب اون بزرگی از اون جای کوچیک چجوری بیاد بیرون.بعد چجوری تحمل کنه ادم اونجا رو ببرن.واااا ...

عزیزم برشش رو اصلا حس نمیکنی چون بی حس می کنن بخدا من فقط حس کردم یه چیز کشیده شد رو پوستم همین. 

زایمان من طبیعی بود. زیادم بخیه خوردم فقط یه روز نتونستم بلند شم از فرداش بلند شدم و کارامو کردم. ولی رو بخیه ها نباید زیاد بشینی چون متورم و دردناک میشه الان بعد 5 سال فقط یه خط مونده 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
عزیزم دختر دایی من ماما هستن میگن هرکس اولین بار سزارین کنه واسه دوم شدنی نیست مگه اینکه سه برابر در ...

من ۶ سال از زایمان اولم گذشته بود دکترم اصرار داشت طبیعی زایمان کنم 

خیلی خسته ام خدا جون
اخه اون بچه ب اون بزرگی از اون جای کوچیک چجوری بیاد بیرون.بعد چجوری تحمل کنه ادم اونجا رو ببرن.واااا ...

تجربه طبیعی داشتی؟:

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎
ینی ناراضی ای از طبیعی؟ 

من یدونه بچه دارم عزیزم سزارین اختیاری کردم

واسه ترسیدن از درد و اینکه زیبایی وارن حیف ه

البته بعضی وازن ها نه همه

صلوات بر محمد و آل محمد...اللهم صلی علی محمد و آل محمد