2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره.... بخاطر اینکه بعد زایمان خودم کارامو بکنم و به نی نی شیر بدم. چون سزارینا همشون باید بخوابن و ...

عزیزم اصلا در حدی نیست که نتونی کاراتو کنی. نترس. یه کم نشستن و راه رفتن سخته اما نه اونجور که فکر می کنی

شما طبیعی بودی؟ 

من از زایمان طبیعی میترسیدم از نظر زیبایی وازن هم نخواستم صورت بگیره چون شنیدم حتی اگر بخیه های زیبایی هم بزنن

مثل سزارین نمیشه

و الان می فهمم منظور چی بوده

صلوات بر محمد و آل محمد...اللهم صلی علی محمد و آل محمد

سلام.

میتونی دهانه واژن رو با روغن با روش خاص خودش ماساژ بدی تا موقع زایمان نرم باشه و بخیه نخوری.از دکترت هفته شروع ماساژ رو سوال کن

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔