الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استارتر خیلی به هم میایید چهره همسرتون هم پخته و بالغ هست چهره خیلی خوبی هم دارند خوشبخت و پایدار باشید 🌺🌺🌺
فقط امیدوارم زودتر مدارس باز بشه یک عده بچه سال بد دهن بد تربیت زودتر برن سر درس و مشقشون که اینا دست به تایپ که میشن آدم حالش به هم میخوره
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
ربطی نداره درضمن اون نظر خودشو داده درمورد شوهذ توهم نظر نداده پس نمیتونی دخالت کنی کارت از او زشت ت ...
اهان اون به شوهر اسی گفته شبیه افتابه ای اشکال نداره ولی ایشون اینجور حرفی زده اشکال داره این خانم هم نظر خودشو گفته کار اگر زشت باشه کار اون خانم هم زشته