2777
2789
عنوان

وقتی باشوهرم دوست بودیم😂😂😂بیاید عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8331 بازدید | 191 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر خیلی به هم میایید چهره همسرتون هم پخته و بالغ هست چهره خیلی خوبی هم دارند خوشبخت و پایدار باشید 🌺🌺🌺

فقط امیدوارم زودتر مدارس باز بشه یک عده بچه سال بد دهن بد تربیت زودتر برن سر درس و مشقشون که اینا دست به تایپ که میشن آدم حالش به هم میخوره 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اینجاس که باید بگیپشمام برگام پرجام😆

چرا پس توهین کنن مث شما

خوبه من ب اون خانوم بگم پدرت شبیه فرچه دستشوییه؟

اگ خوبه پس منم مشکلی ندارم

کاربری دست دوتا خواهره😊😊
چقد شماها سخت گیر و دنبال زیر بغل مارید هرکی میتونه واژه های جدید و هرطور خواست استفاده کنه مگه فرهن ...

عزیزم من سختگیر نیسم معنی کراش یعنی علاقه به کسی که خود طرف خبر نداره یجور رابطه عاشقانه یطرفه کلا گفتن این حرف از دهن یه زن متاهل همچین جذاب نیس 

اگر معنیش رو درست نمیدونست گفتم ک بدونه ضمن اینک میشه گفت من از طرفداراش هستم من از فلان بازیگر یا خواننده خوشم میاد یا....

با افتخار لرم❤️

ربطی نداره درضمن اون نظر خودشو داده درمورد شوهذ توهم نظر نداده پس نمیتونی دخالت کنی کارت از او زشت ت ...

اهان اون به شوهر اسی گفته شبیه افتابه ای اشکال نداره ولی ایشون اینجور حرفی زده اشکال داره این خانم هم نظر خودشو گفته کار اگر زشت باشه کار اون خانم هم زشته

ربطی نداره درضمن اون نظر خودشو داده درمورد شوهذ توهم نظر نداده پس نمیتونی دخالت کنی کارت از او زشت ت ...

حالا به تو چ فشاری شدی ؟ 

من خودم کسی زشت باشه نظر نمیدم کلا که دلش نشکنه 

حالا ببین آدم تا آدم فرق میکنه شعور ذاتیه که خیلیا ندارنش

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!