2777
2789
عنوان

وقتی باشوهرم دوست بودیم😂😂😂بیاید عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8321 بازدید | 191 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه درمورد شوهر اون نظر میداد حق داشت ولی تنها کسی ک باید جوابشو بده خود اسیه ب بقیه ربطی نداره

اینجا عمومی هست و همه نظر میدن دقیقا شبیه شما با اینکه مخاطب اون خانم شما نبودید ولی گفتید چرا بهش میگی مایتابه پس خودت چرا دخالت کردی اون خانم فقط باید جواب میداد 

عزیزم من عکستونو ندیدم اما باتوجه به صحبتهای دوستان (که ادب و فرهنگ اونهارو نشون میداد )

چرا عکس ایشونو میذاری ؟  

از من این حرف رو قبول کن که نذار هیچ کسی از دورترین تا نزدیک ترین آدما همسرت رو مورد تمسخر قرار بدن یا بخوان راجع بهش نظر بدن 

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من
من دیگه گوه بخورم عکس بذارم نی نی سایتواقعا شخصیت بعضیا حالمو بهم‌زدخانوما هرکی ام ب شوهر من بگه زش ...

عزیزم نظر خودت مهمه نه بقیه

نظرات متفاوته

سلیقه ها هم همینطور. اگه نظرات بقیه روت تاثیر نداره تاپیک زدن چ کاریه..

مهم اینه خودت همسرتو تایید کنی نه بقیه

..

اسی خودش میخواد که شوهرشو مسخره کنن انگار خوشش میاد

چی بگم والا .....

آدمای عجیبی داخل سایت وجود داره 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

از نظرم اگر خود اسی تنش نمیخوارید که به شوهرش این حرفارو بزنن ومسخره کنن خودش نمیگفت اره قبلا بعضیا میگفتن شبیه دزداهس شبیه وفلان...

خودش راه رو باز کرده بعد میگه چرا به شوهرم اینجور گفتین😐😐درسته کار اونام ک گفتن درست نبود ولی مقصر صدد خود اسی بود وگرنه چرا تو بقیه تاپیک های عکس کسی اینجور نمیگه

با افتخار لرم❤️