2777
2789
عنوان

وقتی باشوهرم دوست بودیم😂😂😂بیاید عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8338 بازدید | 191 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی الان همه خوش قیافه ها بی اعصابن؟منطقی نیست

ن کلی میگم 

چون تجربه خشونت خانگی دارم متاسفانه میگم ادم از ۱۰۰ درصد درصد خیلییییی زیادیشو حدود ۸۰.. ۹۰ با اخلاق و سیرت همسر زندگی میکنه و اون تهشم با ظاهر و قیافه 

قیافه همسر من اثری تو خوشبختی نداشت

دوستان اینم روز عقدمون

خوشبخت بشین، والا قیافه مردونه عادی دارع مثل خیلی مردا، یکمم شبیه حامد بهداده تو این عکس 

فقط 45 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

این کاربر نه ولی ندیده میگم زشته چون شعور نداره

ربطی نداره درضمن اون نظر خودشو داده درمورد شوهذ توهم نظر نداده پس نمیتونی دخالت کنی کارت از او زشت تره

کارما💫    

والا خودم خوشگل صورت سفید لبا قلوه ای چشام کشیده صورتم پُر 😌😌😌😌

عزیزم به چیزی که برای به دست اوردنش خودت هیچ کاره بودی نناز!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خب خوشم میاد چ ربطی دارهشوهرمم الناز شاکردوستو دوس داره

خوشبخت باشید.  نگو کراشم هست کراش پشتش یه چیزی منفی هست عشق به یه نامحرمی که خودش هم خبر نداره! 

بگو همسرم عشق زندگی ام هست.  مثلا اینه که 100 داشته باشی ولی از 30 استفاده کنی!  

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اسی خیلی هم عالیه. به هم میاین. خوشبخت بشین

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را