2777
2789
عنوان

ورودی های دهم بیاید دخترا🥹❤️

133 بازدید | 21 پست

میدونم چقدر ذهنتون درگیره که وارد یه مقطع جدید شدید مدرسه تون عوض شده و دوست دارید راجع بهش بدونید

اگه سوالی دارید میتونید بپرسید دخملا و جواب میدم کامل

هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق باشیدمن امسال فارغ التحصیل شدم فقط اومدم سلامی کنم

سلامت باشید

به سلامتی الان به بچه مدرسه ای ها میخندی😂😂

هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️

خواهر من امسال دهم میره رشته ی انسانی رو انتخاب کردیم شما چه رشته ای هستی عزیزم

موفق باشه گلی

منم انسانیم اتفاقا

اگه سوالی دارین بپرسین حتما

خیلیی خوشحالم مدرسه نمیرم ولی معلمی قبول شدم 30 سال اسیرم باز

هو هوووو مبارکههه

پس تو ام میری مدرسه😂😍

قربون محبتتتوام موفق باشی عزیزممیخواستم بدونم سال دهم حجم کدوم دروس سنگین تره

عزیزی

مچکرم

وقتی یه شخصی میره رشته انسانی باید بدونه که کل دروس به یکباره حجمش میشه ۲ برابر

واقعا همشون سخته

ولی سخت تریناش اقتصاد  منطق(برای من که علاقه داشتم خوب بود ولی همه بدشون میومد)  فنون اگه معلمش بد باشه

تاریخش خیلی حجمش زیاده و اسم های خارجی داره یکم

درکل اگه به فکر درسه از پسش حتما بر میاد نگران نباشید

بله متأسفانه🥲😭حالا هدف تو چیه برا دانشگاه ناقلا

😁😂من اگه خدا بخواد روان شناسی