2777
2789
عنوان

منشی باشگاه بشم یا نه

115 بازدید | 9 پست

اول از اینکه طبق تاپیکام بگم ک من آرایشگر و ویزیتورم بچه ها ولی خب دوس دارم یه کار ثابتی هم انجام بدم و اینکه همیشه آرایشگاه مشتری نیس اگه باشه خیلی درآمدش از کار ثابت بهتره و دوساعت کار آرایشگاه از ۷/۸ ساعت حقوق یه روز یه کار ثابت بیشتره تو شهر ما اینجوریه

بعد الان میخوام برم منشی باشگاه بشم تایم کاریش ۴ ساعت بیشتر نیس وظایفشم فک کنم حضور غیاب و گاهی اگه مربی نباشه آموزش به ورزشکارا و نظافت باشگاه و استوری و اداره کردن پیج فک کنم اینا باشه بعد حقوقش ساعتی ۳٠ تا ۵٠ تومنه ک من حساب کردم ممکنه بین ۳/۲٠٠ تا ۵/۲٠٠ برام دربیاد بستگی داره به نظرتون ارزش داره برم؟ اینم بگم ک چون تایم کاریش کمه و منم متاهلم و هم شغل دیگه ای دارم خیلی بدردم میخوره و اینکه کلا محیط باشگاه رو دوس دارم و خودمم ورزش میکنم و اینکه ورزش خودمم رایگانه تردمیلم برام رایگان حساب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه به شرایطی که گفتی برات میصرفه. چون دوتا شغل جای دیگم داری . اینجوری میشی سه شغله . اگه بچه ه ...

بچه دارم ۴ سالشه ولی مادرشوهرم پیششه دوتا شیفت داره ک دوتا منشی میخوان یکی ۹ تا ۱ یکی هم ۲ تا ۶ عصر من برام شیفت صبح راحتتره چون پسرم معمولا تا ظهر خوابه در کل هم شیفت عصر هم صبح جفتشون یه خوبی هایی دارن نمیدونم کدومشو میدن به من

اون دوتا شغل چندساعت در روز وقتتو میگیرن ؟

عزیزم اون ویزیتور ک کار آنلاینه سالن زیبایی هم هرروز نمیرم شاید مثلا ۳ روز در هفته تایمشم دست خودمه مثلا شاید ۴/۵ ساعت در روز هروقت خودم بخوام به مشتریام وقت میدم

عزیزم اون ویزیتور ک کار آنلاینه سالن زیبایی هم هرروز نمیرم شاید مثلا ۳ روز در هفته تایمشم دست خودمه ...

پس خوبه برات . هم یه درآمدیه برات هرچند کم باشه. هم تایم زیادی در روز وقتتو نمیگیره