2777
2789
عنوان

یه نفر مزاحمم میشه

301 بازدید | 44 پست

بچه ها تروخدا خیلی ترسیدم. من محل زندگیم به خاطر شرایط کارم از خانوادم جداست. فقط آخر هفته ها میرم خونمون. امشب بابام منو آورد خونه خودم بعدم رفت. نیم ساعت بعدش یکی زنگ زد صدامو ک شنید قطع کرد

پیام داد اول پیشنهاد دوستی داد رد کردم بعدم بلاک کردم و خوابیدم. یهو ساعت ۲:۳۰ گوشیم با یه شماره دیگه زنگ خورد یه مرد بود میگفت بیا پیشم خیلی تو کفتم.‌ هرچی میگفتم کی هستی بگو حداقل اسمم رو بگو هیچی نمیگفت. بعد گفت اگه نیای عکساتو دارم پخش میکنم. من عکس بدی دست کسی ندارم گفتم پخش کن. بعد گفت خونتونو‌ میدونم الان بیام ؟ اگه باهام راه نیای مجبورت میکنم بهت پول میدم هرچی بخوای برات میخرم و از این حرفا...

بچه ها خیلی ترسیدمممم خوابم نمیبره همش میترسم کسی بیاد در بزنه یا بیاد محل کارم😭😭😭 یعنی راست میگه؟ هر چی میگفتم بگو کی هستی یا حداقل اسم من رو بگو هیچی نمیگفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتدس هیچی ازت نداره مزاحمه بابا منم یه بار 16 یا 17 سالم بود یدونه از این مزاحم ها پیدا کرده بودم با صد تا خط زنگ میزد خلاصه سیم کارت در اوردم یه مدت تموم شد قضیه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

کامل نخوندم‌.‌ ولی سکوت نکن باید ب داداش با بابات بگی 

بزرگترت..

ی زنگ بزنی پلیس پدرش در میارن

بابا بسه توروخدا انقدر سکوت میکنین قوی باشین خدایی

از‌چی میترسی

فردا اول وقت برو شکایت کن در غیر این صورت به بقیه دخترا خیانت میشه که باعث شد همچین ادمی ازاد بمونه و بقیه تهدید کنه

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

تنهایی خوب نیست 

به پدرت بگو همه ی این هارو 

مردها خود کنترلی پایینی دارن یکیش همسر خودم پیش بچه مراعات نمیکنه بزور از دستش فرار میکنم میگم بچه میبینه زشته

و فلان

دیگه اصلا باهاش هم کلام نشو نگو اسمم رو بگو و فلان 

یک کلمه هم حرف نزن باهاش 

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

کامل نخوندم‌.‌ ولی سکوت نکن باید ب داداش با بابات بگی بزرگترت..ی زنگ بزنی پلیس پدرش در میارنبابا بسه ...

زنگ زدم به پدرم، یه ساعت با خونه ام فاصله داره. گفت نترس بخواب کسی نمیتونه اذیتت کنه. منم گوشیم تا صبح کنارمه . میریم فتا شکایت میکنیم 

ولی خب بخواد طرف بیاد الان اذیتم کنه بابام از اونجا چیکار میتونه بکنه

زنگ زدم به پدرم، یه ساعت با خونه ام فاصله داره. گفت نترس بخواب کسی نمیتونه اذیتت کنه. منم گوشیم تا ص ...

ی زنگ بزن پلیس همین الان 

خواهش میکنم زنگ بزن

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹