2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر بازار کار : اول اتاق عمل ( البته لیسانس فایده نداره باید تلاش کنی از اتاق عمل بری پرستاری برای فوق لیسانس ؛ چرا ؟ چون هم کار پرستاری سبک تره هم درآمدش بیشتره و هم یکم باکلاس تره ؛ البته پرستاری هم سخته ها ولی خب از اتاق عمل بهتره  و مهم تر از همه استخدامی و خواهان واسه پرستاری خیلی بیشتر از اتاق عمله ) .

دوم علوم آزمایشگاهی ( رشته خوبه ولی مهمه که تا مقطع دکترا ادامه ش بدی چون اون موقع اس که به یه درآمد توپ میرسی) 

سوم مامایی ( فک نکن که مامایی بخونی سریع مطب میزنی و پول پارو میکنی اصلااااا چرا ؟ چون تا وقتی متخصص زنان هست کسی پیش ماما نمیاد وضعیت استخدامی ش هم تعریفی نداره . باید بری برای یه متخصص زنان کار کنی . البته اینطوری هم نیست که از‌طریق مطب زدن نمیتونی پول دربیاری ) و در آخر رتبه در سهمیه ات مهمه ؛ توی منطقه ۱ هستی یا ۲ یا هم ۳ .