2777
2789
عنوان

چقد بدم میاد شیرینی میبری برا کسی

448 بازدید | 51 پست

بعد همونو نمیارن برات 😂😂

چراااا خببب

ما امشب اولین بار رفتیم یه جایی

دو جعبه شیرینی یه تر یه خشک گرفتیم

بقیه خانواده ک تو ماشین دیگه بودن شیرینی گرفتن

چون خواستم بگیرم تو راه بخورم خیلی گرسنم بود

خب نشد، بعد هوس خامه‌ای کرده بودم

خامه‌ایا رو نیاوردنننن 😂😂😱😱

آخه چراااا

چه دلیلی داره این کارو میکنید واقعا؟

چون بعضیا هستن شیرینی هم میبری نمیارن برا پذیرایی

خب چرا 😂🥲

ظالما 😂😂😂

ولی واقعا حرکت جالبی نیست :/

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جورایی بی کلاسی میبینن که برا پذیرایی معطل شیرینی مهمان بودن

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
حق با شماس

چرا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

من اگه میزبان باشم نمیارم

دلیل ؟

یه جورایی بی کلاسی میبینن که برا پذیرایی معطل شیرینی مهمان بودن

😂 وا چه تفکریههه

من شیرینی میخوام 😂😂 مامانم گفت زشته برات میگیرم برگشتنی 😂😂

خب بازم جدا اومدیم

اونا هنوزم نیومدن 😂😂😂