2777
2789
عنوان

چقد بدم میاد شیرینی میبری برا کسی

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 51 پست

ما میاریم مهمون تا تمومش نکنه نمیره خونشون

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بابا ما اون شیرینی ها رو طبق سلیقه خودمون انتخاب میکنیم بخوریم لطفا بیارید

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂 وا چه تفکریهههمن شیرینی میخوام 😂😂 مامانم گفت زشته برات میگیرم برگشتنی 😂😂خب بازم جدا اومدیماون ...

😂😂 الان شیرینی فروشی بسته اس دیگه دلتو صابون نزن تا فردا 

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
چرا چی میگم باید بیارن شیرینی رو بخورین دیگه

خب آره 😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

جاری من جون آدمیزاد هم براش ببری نمیاره.میوه گندیده های تو یخچال رو میاره می‌زاره جلو مهمون

شتتت

چه بدددد :/

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

دلیل ؟

نمیخوام مهمون فکر کنه من جیزی نداشتم برای پذیرایی منتظر شیرینی هدیه شون بودم  شاید دلیل جالبی نباشه ولی دلم میخواد با خوراکی های خودم پذیرایی کنم

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

من همیشه میارم حتی اگر خودمون هم شیرینی خریده باشیم از هر دوتا شیرینی میذارم تو ظرف وقتی دارم پذیرایی میکنم تشکر میکنم میگم دستتونم درد نکنه زحمت کشیدین

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

آره. هر وقت میری شیرینی فروشی، از هر مدلی که میخوای بخوری یکی برا خودت بخر تو ماشین بخور. تو مهمونی ...

دقیقا 😂😂

خودمون شیرینی خواستیم بگیریم ک جدا بگیرم

خب ماشین جفتی گفت ما ک یه جعبه گرفتیم بذار بریم از همون قنادی بگیریم باز

دیگه نشد

متنفرم ازشون دلم میخواد بهشون بگم شیرینامونو بدید بریم ،من اونارو ب سلیقه خودم انتخاب میکنم🤤

😂😂😂 دقیقااااا

نمیخوام مهمون فکر کنه من جیزی نداشتم برای پذیرایی منتظر شیرینی هدیه شون بودم شاید دلیل جالبی نباشه ...

همه خوراکی هاتو بیار اونم بیاررر 

من یه بار یه نفر برام هم شیرینی آورده بود هم تخمه آفتابگردان من اول گفتم شیرینی ببرم تخمه هم همراه میوه میبرم سریع خودش گفت تخمه رو هم بیار😅

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

آره باید بیارن واقعا بی انصافیه🥺

دقیقا 😂😂🥺🥺