2777
2789
عنوان

چقد بدم میاد شیرینی میبری برا کسی

448 بازدید | 51 پست

بعد همونو نمیارن برات 😂😂

چراااا خببب

ما امشب اولین بار رفتیم یه جایی

دو جعبه شیرینی یه تر یه خشک گرفتیم

بقیه خانواده ک تو ماشین دیگه بودن شیرینی گرفتن

چون خواستم بگیرم تو راه بخورم خیلی گرسنم بود

خب نشد، بعد هوس خامه‌ای کرده بودم

خامه‌ایا رو نیاوردنننن 😂😂😱😱

آخه چراااا

چه دلیلی داره این کارو میکنید واقعا؟

چون بعضیا هستن شیرینی هم میبری نمیارن برا پذیرایی

خب چرا 😂🥲

ظالما 😂😂😂

ولی واقعا حرکت جالبی نیست :/

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جورایی بی کلاسی میبینن که برا پذیرایی معطل شیرینی مهمان بودن

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
حق با شماس

چرا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

من اگه میزبان باشم نمیارم

دلیل ؟

یه جورایی بی کلاسی میبینن که برا پذیرایی معطل شیرینی مهمان بودن

😂 وا چه تفکریههه

من شیرینی میخوام 😂😂 مامانم گفت زشته برات میگیرم برگشتنی 😂😂

خب بازم جدا اومدیم

اونا هنوزم نیومدن 😂😂😂