2777
2789
عنوان

حسرت زندگی جاریمو میخورم

4909 بازدید | 119 پست

خیلی خودشو میخواد از همون اول زندگی شوهرش هواشو داشته و تو مشتش داره

جاریم خونه داره و شوهرش از صب تا شب سرکار تازه هر چی در میاره میده النگو و گردنبند برا جاریم میخره

بعد تو بارداریش هر شب برادرشوهرم از سرکار میومد  میبردش بیرون دور میداد که اب تو دلش تکون نخوره 

تازه ممکن بود برادرشوهرم از سرکار بیاد براش شام هم درس کنه

الان زایمان کرده از همون اول شنیدم که نمیخواست اندامش خراب شه یا اذیت شه به بچه شیرخشک میداد 

یبار ندیدم بچشو ببره بعد تعویض پوشک ببره بشوره راحت دستمال میکشید یا از همون اول شوهرش کهنه شور خریده بود که مبادا اذیت بشه

تازه بچش ماشالا اروم اروم و نازه و اذیتی نداره از همون اول اینجوری بود 

حالا اگه من بودم خودمو دق میدادم که نه بچه شیر خشک نخوره و عذاب وجدان داشتم 

تازه خانواده شوهرش کوچکترین حرفی بزنن برادرشوهرم اجازه نمیده بهشون و جاریم به پشمشم نیس

خب الان عروسا اینطور شدن .

خودشونو به زحمت نمی ندازن .  و هر چی راحتتر  بهتر .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوس دارم اونجوری باشم چطوری شوهرمو عادت بدم

خودت میتونی .  زیاد کار نکن .‌زیاد به خودت سختی ندی و ....

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اسی یه چیز بگم منم حسودیم شد🥲اسم دعانویسشو بگیر لطفا

دعانویس نداره وگرنه خودم اولین نفر میگرفتم 😂😂

وای باورت نمیشه جاریم هیچی از بچه داری و زندگی بارش نیس ولی هر حرفی بزنه شوهرش قبول دارا