2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه میگم در عمل خیلی خیلی مشکله ولی اگر آدم بپذیره من باید نهایت تلاش و حمایت خودم رو از طرف بکنم. از لحاظ روحی بهش قوت قلب بدم اما بقیه ش رو به قدرت و مشیت پروردگار واگذار می کنم تا حدی از حال بدی که داریم کم میکنه. مشکل اینجاست که هر چقدر ما عاطفی تر باشیم تحمل این مشکل سخت تر میشه. از صمیم قلبم آروز میکنم که ایشون حالشون خوب بشه و دل مهربون شما هم آرامش پیدا کنه. قوی باشید و به این فکر کنید که شما تنها نیستید. جایی از این دنیای بزرگ کسی هست که برای رسیدن به بهبودی هر دوی شما دعا کنه. این انرژی مثبت قطعا تاثیر گذاره😘

اینکه میگم در عمل خیلی خیلی مشکله ولی اگر آدم بپذیره من باید نهایت تلاش و حمایت خودم رو از طرف بکنم. ...

من همسرمو از دست دادم خیلی برام سخت بود. حالا هم مریضی. سرطان لعنتی که ذره ذره ادمو آب میکنه. من پیش خودش به روم نمیارم اما مگه میشه آخه بی تفاوت بود. 

چی بگم حق دارید. انگار بشر خلق شده برای زجر کشیدن. ممکنه این دنیا لذت هایی هم داشته باشه اما زجر و ناراحتی هاش صد برابر خوشی هاش هست. یه وقتهایی آدمی چاره ای جز تسلیم نداره. دیدید وقتی یه پرنده توی قفس به دام میفته چقدر برا رهایی تلاش میکنه و خودش رو به دیواره قفس میکوبه ولی یه وقت به این نتیجه میرسه که خودزنی نتیجه ای نداره باید صبور باشه تا ببینه چی پیش میاد. همین صبر ذره ذره وجود آدم رو میخوره اما در نهایت متوجه میشه که چاره ای جز پذیرش نیست. سخته، فوق العاده سخته

اما این انسان مظلوم و بی دفاع با گذشت زمان حالش کمی بهتر میشه.

.گاهی با خودم فکر میکنم ای کاش اصلا انسان خلق نمیشد که مجبور به تحمل این همه رنج و اندوه باشه.

غمتون خیلی سنگینه، اما خود این درد دل کردن می تونه کمی بار فکریتون رو سبک کنه. 

خدایا: کسی رو که در خانه ت رو زده ناامید برنگردون🤲