2777
2789

ی هفتس هروز گریه میکنم وسط خواب با استرس از خواب میپرم میشینم یه عالمه گریه میکنم . بنظرتون تو آزمایش خون دکتر داخلی بنویسه مشخص میشه کامل؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برات دعا میکنم سالم باشی و همه نگرانی‌هات الکی باشه😭 لطفا برای منم دعا کن که سالم باشم این ماه پریود بشم، نمیخوام درگیر کسیت و تنبلی تخمدان بشم توروخدا نههه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بله و با استرس خیلی شدید این بیماری خاموش روشن میشه

تو نام مستعار ت منو یاد یه چیزی میندازه 😅

من رئالی نیستم !  من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️

بله و با استرس خیلی شدید این بیماری خاموش روشن میشه

از ۱۶ سالگی استخوانام درد میکنه ارتوپد رفتم آزمایش ننوشت فقط گفت استرس نداشته باش منم کلا بیخیال دردش شدم تا الان یه هفتس تو اینترنت خوندم رماتیسمه . شما علائمشو میدونی

عزیزم برات دعا میکنم سالم باشی و همه نگرانی‌هات الکی باشه😭 لطفا برای منم دعا کن که سالم باشم این ما ...

نترس کیست تخمدان و تنبلی تخمدان چیز ترسناکی نیست 

از ۱۶ سالگی استخوانام درد میکنه ارتوپد رفتم آزمایش ننوشت فقط گفت استرس نداشته باش منم کلا بیخیال درد ...

استوخونای کجات من ساق پاهام وقتی سرما بخوره از درد به خودم می‌پیچم یه بار آزمایش رماتیسم دادم منفی بود الان دوباره رفتم دادم هنو جوابشو نگرفتم..وقتی گرمه هوا یا کولر روشن نیست اصن درد ندارن ولی وای به حال اینکه ذره ای سرما بهشون بخوره