2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم اگه رماتیسم داشته باشم چیکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استوخونای کجات من ساق پاهام وقتی سرما بخوره از درد به خودم می‌پیچم یه بار آزمایش رماتیسم دادم منفی ب ...

منم ساق پاهام بیشتر درد میکنه حتی تموم دندانام تیر میکشه معمولا درد رو همیشه داره . تو چه دکتری رفتی . آزمایشتو نشون دکتر دادی گفت رماتیسم نداری؟نگفت مشکلت چیه

نه ورم ندارم استخوانام تیر میکشه و درد میکنه حتی تموم دندانام تیر میکشه . قرمز هم نشده

اینا به خاطر استرس زیاد هست ، منم اینطور شده بودم . آزمایش دادم و خداروشکر دکتر گفت چیزی نیست ، گفت ولی اگر به این کارات ادامه بدی این مریضی رو میگیری . چون در اثر استرس زیاد این بیماری های خودایمنی در بدن شعله ور میشه.

پس سعی کن خودت و بدنت رو دوست داشته باشی ، و از فردا صبح که بیدار میشی سعی کن حتی اگر درد هم داشتی به علائمت بی تفاوت باشی ، برو دوش بگیر ، به کارهای شخصیت برس و دوست داشتی در حد یک صفحه قرآن هم بخون و از خدا کمک بخواه ، مطمئنم هم دردات کم کم رفع میشه و هم اوضاع روحیت هم خوب میشه. 

ولی چون ورم مفاصل نداری ، این بیماری نیست. حالا دوست داشتی برای اینکه خیالت راحت بشه میتونی آزمایش بدی . 

منم ساق پاهام بیشتر درد میکنه حتی تموم دندانام تیر میکشه معمولا درد رو همیشه داره . تو چه دکتری رفتی ...

چن سال پیش دکتر داخلی نشون دادم گفت رماتیسم نیست ویتامین د پایینه..الانم ک باز دردش کلافم کرده رفتم هم آزمایش رماتیسم دادم هم ویتامین د حالا فردا باید برم جوابشو بگیرم

اینا به خاطر استرس زیاد هست ، منم اینطور شده بودم . آزمایش دادم و خداروشکر دکتر گفت چیزی نیست ، گفت ...

خب تو چی شد درد استخوانات خوب شد؟؟دکتر چی رفتی؟؟

من دکتر اعصاب و روان هم میرم دارو برای استرس میخورم 

چن سال پیش دکتر داخلی نشون دادم گفت رماتیسم نیست ویتامین د پایینه..الانم ک باز دردش کلافم کرده رفتم ...

چندسالته؟؟؟خدا کنه هیچی نباشه . منم فردا میرم داخلی میگم تموم آزمایشارو برام بنویسه

استوخونای کجات من ساق پاهام وقتی سرما بخوره از درد به خودم می‌پیچم یه بار آزمایش رماتیسم دادم منفی ب ...

منم همین طورم یه مدت مچ پاهام دستام درد میکنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم ساق پاهام بیشتر درد میکنه حتی تموم دندانام تیر میکشه معمولا درد رو همیشه داره . تو چه دکتری رفتی ...

منم باد کولر باشه دست پاهام دندون هام درد میگیرن بیشتر هم اخر شب صبح هم که بیدار میشم نمی تونم راه برم پاهام درد میکنند مخصوصا پاشنه ها پام 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خب تو چی شد درد استخوانات خوب شد؟؟دکتر چی رفتی؟؟من دکتر اعصاب و روان هم میرم دارو برای استرس میخورم

من دکتر رماتولوژی رفتم ، آزمایش دادم و خداروشکر سالم بودم . گفت فقط به خاطر استرس هست. 

گفت اگر هم بیماری باشه بیماری فیبرومیالژیا هست . بیمتری هست که درد داری ولی دردات منشا علمی و پزشکی نداره و انگاری از مغزت این دردا میاد. 

قرص آرام بخش داد. 

من سعی کردم تا میخوام استرس بگیرم و خودم رو ناراحت کنم ، محیطی که داخلش هستم رو عوض کنم که فکر های بد و استرس زا از من دور بشن. 

وقتی آرومم و خوشحالم دردی ندارم ، ولی وقتی گریه کنم و خیلی استرس زیاد بکشم دوباره دردام میاد. 

فقط تنها راه کنترل درد ، کنترل استرس هست. چون دکتر گفت بیماری فیبرو میالژیا درمان نداره. 

چندسالته؟؟؟خدا کنه هیچی نباشه . منم فردا میرم داخلی میگم تموم آزمایشارو برام بنویسه

۳۶سال از بچگی این پادردو داشتم یه وقتی می دیدی چن سال ازش خبری نبود ی وقت میومد شدید یه وقت خفیف..الان دو سه ساله باز اذیتم میکنه خیلی

من دکتر رماتولوژی رفتم ، آزمایش دادم و خداروشکر سالم بودم . گفت فقط به خاطر استرس هست. گفت اگر هم بی ...

منم وقتایی که استرس زیاد دارم درد استخونام چندبرابر میشه

منم باد کولر باشه دست پاهام دندون هام درد میگیرن بیشتر هم اخر شب صبح هم که بیدار میشم نمی تونم راه ب ...

احتمالا خار پاشنه داری اگ خار پاشنه نباشه ویتامین دی هست قطعا..کمبود ویتامین دی نمیزاره کلسیم هم جذب بدن بشه برا همین استخونا درد می گیره من خودم ویتامین د خیلی پایین بودم موقع راه رفتن کف پاها از درد میخواست بترکه ده مترو نمیتونستم راه برم یا اصن سر پا نمیتونستم برا چن دیقه بمونم