2777
2789
عنوان

شوهرم میگه برای مردم به خودت میرسی گناهه

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 35 پست
بیشتر دقت کنشاید از نظر خودت تو خونه خوب میگردی ازش دلیل و ادرس بخواه

این مرد مریض دلیل چی آخه اصلا این حرف نشان دهنده یه مرد مریض تمام شاید تو خونه بد میگردی چیه دیگه، بعدشم به اون مرد چه ربطی داره این زن بره حموم یا نه دفاع نکن لطفا از یه آدم شکاک

🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک طرفه قاضی نرو

قضاوتی دیدی؟ من فقط چیزی ک شما یک طرفه و غیرمنطقی نوزشتی، سوالی پرسیدم و خواستم ربطش و ب غیرت بدونم

اتفاقا شما یک طرفه ب قاضی رفتی و راضی برگشتی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
این مرد مریض دلیل چی آخه اصلا این حرف نشان دهنده یه مرد مریض تمام شاید تو خونه بد میگردی چیه دیگه، ب ...

ببینید،مرد و زن ازدواج میکنن که با هم باشن و روزای خوبی رو زندگی کنن و از کنار هم بودن لذت ببرن

شاید یه تیپی از نظر همه خانوما خوب باشه ولی از نظر شوهرش نه

چقدر خوبه بجای گارد گرفتن و غیر موجه بودن خواسته همسر یکم،یکم دقت کنیم تا به دل همسرمون بنشینیم و اونو از با ما بودن راضی کنیم

تا خدای ناکرده احساس بی ارزشی بهمون دست نده

این صحبت برای هم مرد صدق میکنه هم زن 

اصلا هم فرقی نداره

من خودم به شخصه،به محض اینکه پالس یا هشداری از طریق همسرم ببینم به سرعت خودمو اصلاح میکنم تا مبادا همسرم از ازدواج با من ذره ای دلسرد شه

🧔اقا هستم
😐😐کسی ک دوست نداره زنش مرتب و تر و تمیز تو اجتماع باشه با غیرته؟ چه ربطی ب غیرت داره آخه؟؟

مردی که دوست داره زنش تو خونه نسبت به بیرون تمیزتر و مرتبتر و خوشبوتر باشه طبیعیه واقعا

نگفت بیرون رفتنی خودت رو زشت و بدبو کن برو که 

گارد نگیرید اینقدر 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...