2777
2789

حالا بحث سنش نیست

دورا دور میشناسمش 

نامزد یکی از دخترای مدرسمون بود و جدا شدن ظاهرا خیلی ناراحته ازین موضوع

ماماناشون دختر خاله بودن با نامزدش

خلاصه خیلیی موفقه و وضعش خوبه خیلی خوشتیپ و باشخصیته اصلا هول نیست و متین و اقاعه

تو عروسی دیدمش سه روز پیش اصلا نمیتونم از فکرش بیام بیرون بقیشو پست بعد میگم

خدایا بینهایت شکرت💚💚

پسره مامانمو میشناسه میره اداره گاهی اوقات پیشش بعد مامانمم خیلی خوشش اومده ازش

از عروسی برگشتیم داشتیم حرف میزدیم یهو بحثش شد منم گفتم والا فلانی خیلیی خوبه واقعا کراشه(با مامانم در این حد راحتم) مامانمم گفت میخای بدمت ب فلانی؟؟منم گفتم والا من ک خیلی خوشم میاد از همچین موردی و واقعا اگه باشه جواب مثبت میدم ولی مامان انقد ینی میخوای حقیر کنی خودتو؟؟بعد مامانم گف نه همنیجوری گفتم من تورو ب هیچکس پیشنهاد نمیدم باید بیان منتتو بکشن

تو عروسی نگاش کردم یهو نگام کرد 

منم ی نگاهای ریزیو ادامه دادم اونم ی خورده نگا کرد

واقعا خوشم اومده بود ازش من اصلا ب هیچ عنوان دختری نیستم ب کسی نگاه کنم یا حتی دوست پسر نداشتم تاحالا و دوست ندارم داشته باشم

دلم میخاد با این پسر زندگیمو تشکیل بدم حس میکنم همونیه ک میخام

واقعا کاش پسر بودم از هرکی خوشم میومد میگفتم بهش...💔💔😢😢🥲🥲من نوزده سالمه اون سی

نامزدشم متولد هشتاد و سه بود اونموقع کلاس دوازده بود دختره ک گرفتش

نظر بدین همشونو میخونم

خدایا بینهایت شکرت💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت جدایشون

ظاهرا دختره گفته چون تو رفت و امد داری ب خارج کشور معمولا

از کجا معلوم زن نگیری و اینا کلا چرت و پرت گفته...

باید خونه بزنی  ب نامم  

اینم گفته حالا باهام زندگی کن و چن سال از زندگیمون بگذره من خونه میزنم ب نامت اینم گذاشته رفته

خدایا بینهایت شکرت💚💚

پسره مامانمو میشناسه میره اداره گاهی اوقات پیشش بعد مامانمم خیلی خوشش اومده ازشاز عروسی برگشتیم داشت ...

بنظرم اینکه آدم خوبیه یا بد تو ازدواج معلوم میشه دوران نامزدی و قبل ازدواج همه خوبن بنظرم راجبش تحقیق کنید اگه موقعیت پیش اومد نامرد کنید بیشتر همو بشناسید و سعی کن با منطقت ازدواج کنی نه با قلبت 

ظاهرا دختره گفته چون تو رفت و امد داری ب خارج کشور معمولااز کجا معلوم زن نگیری و اینا کلا چرت و پرت ...

علت جدایی رو باید درست متوجه بشی 

به همین آسونی که جدا نمیشن 

قطعا همینا نبوده فقط

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)