2777
2789

ما الان شهرستان زندگی میکنیم  بعد پسرش تهرانه 

اگه باهاش ازدواج کنم باید برم تهران 

مامان خواستگارم گفت 

اگه رفتی تهران باید حتما شاغل بشیا 

باید حتما تا بچه دار هم نشدی فوق لیسانستم بگیری 

بچه دار که شدی دیگه نمیتونی درس بخونی 

خواهرشم می‌گفت اره زن نباید تو خونه بمونه باید حتما بره سر کار 

نظر شما چیه 

شاغل شدن خوبه 

ولی این که اینجوری گفت بدم اومد 

به اون چه که فوق لیسانس بگیرم یا نه 

پسر خودش لیسانه 

منم لیسانس دارم 

به پسرش نمیگه باید ارشد بگیری به من میگه 

خدایا مرسی ♥️

رد کن بره عاقل باش

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به شخصه قطعا میگم نه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

قبلا مردا ی غیرت داشتن از زیر سنگم بود پول جور میکردن زنو بچشون تو ارامش باشن 

کار برای زن عالیه ولی کاری ک درامدش براب خودش باشه ن مرده خونه

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

از الان دارن تعیین تکلیف میکنن

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.