2777
2789
عنوان

همسرم ابرومو پیش مشاور برد

1236 بازدید | 57 پست

بچه ها من یک سال و نیمه عروسی کردم 

و مشکلاتی داشتیم ک مقداریش از طرف من بود و سعی کردم باگ هامو اصلاح کنم 

مواقع خوشی خوبه .... برام کم نمیذاره

ولی همسرم ب شدت عصبیه ... چند بار دست روم بلند کرده.‌... خدا نکنه بگم فلان جا نمیتونم بیام ... شروع میکنه رفتار ها و حرکات عصبی نشون میده ... خودشو میزنه درو دیوار رو میکوبه‌‌‌‌... رو خانوادش خیلی حساس شده ...به شدت ایراد میگیره از کارام.... و یک بحث ک‌وچیک مثلا سر ظرف شکسته ممکنه ما رو تا طلاق ببره..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار تا دادگاه برسین تا پیر نشی

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

حس میکنم خودشیفته هست 

نه فقط خودش ... کل خانوادش .... 

و من دارم روانی میشم

من ک تو ۳۲ سال عمرم یک بار با کسی بحث مستقیم نداشتم

دیروز کار خدا بود .... داشتیم میرفتیم جلسه مشاوره سر یه برگه سوال باهام بحث کرد .... گفت و گفت و گفت.... 

بحثمون شد .... 

و پیش مشاوره خودشو‌ نشون داد

به نظرم یه طب سنتی ببرش اگر صفرایی باشه واسه اون باشه با یه سری رعایت های غذایی و دمنوش و اینا درست میشه یا مثلا سه روز در ماه که به خاطر ماه خونشون بالا میاد خودت میدونی رعایت میکنی یا با حجامت و اینا ممکنه خوب بشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
حس میکنم خودشیفته هست نه فقط خودش ... کل خانوادش .... و من دارم روانی میشممن ک تو ۳۲ سال عمرم یک بار ...

با مشاور کتک کاری کرد؟ 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

حرکات هیستریک از خودش نشون میداد و حرف ها و رفتارهاش بد ..... 

من قبلش با مشاور تنهایی حرف زده بودم ... 

وقتی اومد داخل با دل پررررر اومد 

شروع کرد حرف و حرف و حرف 

اولش کلا چون میپرید بین حرف های من مشاور خواست ک تنها حرف بزنم .... و مشاور چند بارم بهش توپید و حرف زد بهش

اومد داخل شروع کرد یجور بدی حرف زد 

همسرم مواقع عادی خیلی با شخصیت و خوب حرف میزنه طوری ک همه میگن مهره مار داره 

ولی اون اون روز روی اصلیشو نشون داد

حس میکنم خودشیفته هست نه فقط خودش ... کل خانوادش .... و من دارم روانی میشممن ک تو ۳۲ سال عمرم یک بار ...

مثل بابای منه شخصیت شوهرت ، بابام  اگر  در ماشینشو محکم ببندی حتی اگر از عمد نباشه فحاشی می‌کنه !! 

مثلا چند بار پیش اومده بمن فحاشی کرده منم با تندی مثل خودش جوابشو دادم تا اونجایی که بتونه سر به سر من نمیزاره بمن توهین نمیکنه ! چون می‌دونه مثل خودش اعصاب ندارم میزنم میترکونمش 

اما مامانم همیشه کوتاه اومد مظلوم بود 

آنقدر که مامانم حرف می‌شنوه و بابام سرش داد و بیداد می‌کنه سر من نمیکنه ! 

درحالی که در گذشته ازین بدتر با من میکرد 

توام با شوهرت دقیقا دقیقا مثل خودش رفتار کن 

بی دلیل 

یک روز که مهربان و سرخوش بود توام یک موضوع گیر بیار دعوا راه بنداز 

بزار بترسه ازت حساب ببره 

نترس کار به طلاق نمیشه