و مشکلاتی داشتیم ک مقداریش از طرف من بود و سعی کردم باگ هامو اصلاح کنم
مواقع خوشی خوبه .... برام کم نمیذاره
ولی همسرم ب شدت عصبیه ... چند بار دست روم بلند کرده.... خدا نکنه بگم فلان جا نمیتونم بیام ... شروع میکنه رفتار ها و حرکات عصبی نشون میده ... خودشو میزنه درو دیوار رو میکوبه... رو خانوادش خیلی حساس شده ...به شدت ایراد میگیره از کارام.... و یک بحث کوچیک مثلا سر ظرف شکسته ممکنه ما رو تا طلاق ببره..
قلبم خیلی برات ریش شد عزیز دلم حیف که کاری ازم برنمیاد و گرنه دریغ نمیکردم 😔😔
مرسی عزیزم فدای محبتت . باور کن انقدر دلم گرفتس همین قدر حرفت دلگرمم کرد 😔 چون به خانوادمو کسی هم نگفتم خیلی تنهام . باورت میشه دکتر که داشت لبمو بخیه میزد من همینجور گریم میگرفت دکتر خیلی پدرانه میگفت جان دردت گرفت و اینا . یا چیشد اینجوری شد . حس میکردم پدر دارم .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من نمیتونم عزیزممن میخوام زندگی کنممیدونم از این جدا بشم برام فرش پهن نکردن.... ولی حالم هم بده از ز ...
نظرم اینه صبور باش اول زندگی تا اخلاقیات دست بیاد همینطوری اکثرا میگذره ولی بعدا ارومتر و نرمالتر میشه عجله نکن فقط روخودت کار کن ارامش و صبر داشته باشی عزیزم