2777
2789
عنوان

همسرم ابرومو پیش مشاور برد

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 57 پست

جدیدا اینجور مردا زیاد هم شدن،نمیدونم از فشار اقتصادی هست یا سختی کار ،که میارن عقده همشون رو سر خانواده خالی می کنن، 

خوبه پیش مشاور خودش رو خوب نشون داده،مشاور بهتر راهنماییت می کنه 

امیدوارم اوضاع اون بهتر بشه

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
قلبم خیلی برات ریش شد عزیز دلم حیف که کاری ازم برنمیاد و گرنه دریغ نمی‌کردم 😔😔

مرسی عزیزم فدای محبتت . باور کن انقدر دلم گرفتس همین قدر حرفت دلگرمم کرد 😔 چون به خانوادمو کسی هم نگفتم خیلی تنهام . باورت میشه دکتر که داشت لبمو بخیه میزد من همینجور گریم میگرفت دکتر خیلی پدرانه میگفت جان دردت گرفت و اینا . یا چیشد اینجوری شد . حس میکردم پدر دارم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم فدای محبتت . باور کن انقدر دلم گرفتس همین قدر حرفت دلگرمم کرد 😔 چون به خانوادمو کسی هم ن ...

درکت میکنم

چقد مردا اخلاقاشون عوص شده خدایا

شوهر منم تازه داره روی خودشو نشون میده

8 ماهه عقد کردیم میگه باید مهریه رو ببخشی وگرنه اینجور اونجور

اصلا واسه ما ارزش قائل نیستن

مشکل تو خانوادشون و تربیتشونه

منم الان پشیمونم کاش ازدواج نکرده بودم

وقتی از خدا چیزی درخواست کنی، تو رو به جنگ میفرسته

من نمیتونم عزیزممن میخوام زندگی کنممیدونم از این جدا بشم برام فرش پهن نکردن.... ولی حالم هم بده از ز ...

نظرم اینه صبور باش   اول زندگی تا اخلاقیات دست بیاد همینطوری اکثرا میگذره  ولی بعدا ارومتر و نرمالتر میشه   عجله نکن  فقط روخودت کار کن ارامش و صبر داشته باشی عزیزم

از کجا فهمید مثل پدرته

ببخش عزیزم کاری واسم پیش اومد رفتم 

مشاوری ک من میرم پیشش بیشتر مثل رمال میمونه 

شوخی کردم ... 

ولی چون خیلی با تجربه هست فقط با نگاه کردن همه ویژگی هات رو میگه 

دومین جلسه هم که تست شخصیت دادم ، از روی تست ویژگی های همسرم رو گفت ... و از روی همون ویژگی های پدرمم گفت

چون من مجذوب ادم دیکتاتوری مثل پدرم شدم و خودم خبر نداشتم 

مرسی عزیزم فدای محبتت . باور کن انقدر دلم گرفتس همین قدر حرفت دلگرمم کرد 😔 چون به خانوادمو کسی هم ن ...

عزیزم واقعا خیلی مثل من هستی 

من از همسرم هم ناراحت میشم جرات ندارم بگم ناراحتم کردی چون بدوباره سرم داد و بیداد میکنه ک اصلا چرا ناراحت شدی 

رفتارش پیش مشاور منو شکوند... ولی از وقتی برگشتیم دزدکی میرم یه گوشه گریه میکنم تا میاد اشکامو پاک میکنم

حتی ببینه گریه میکنم بازم دعوام میکنه جرا گریه میکنی 

نظرم اینه صبور باش اول زندگی تا اخلاقیات دست بیاد همینطوری اکثرا میگذره ولی بعدا ارومتر و نرمالتر ...

مرسی عزیزم 

همه تلاشم همینه . ولی راستش بدجور سرد و دلزده شدم 

حرکات هیستریک از خودش نشون میداد و حرف ها و رفتارهاش بد ..... من قبلش با مشاور تنهایی حرف زده بودم . ...

عزیزم همه موقع شادی خوبن

این مرد یا باید با تراپی و دارو خشمش رو یاد بگیره مدیریت کنه یا به جز شما پسفردا به جسم و روان بچه اش هم اسیب میزنه

عزیزم همه موقع شادی خوبناین مرد یا باید با تراپی و دارو خشمش رو یاد بگیره مدیریت کنه یا به جز شما پس ...

ولی همه موقع خوشی خوب خوب نیستن 

همسرم موقعی ک چالشی نداریم خیلی زیاد خوبه 

شوخی میکنه احساسی کم نمیذاره هرجی بخوام واسم فراهم میکنه 

ولی وای از روزی ک چالشی داشته باشیم 

ببخش عزیزم کاری واسم پیش اومد رفتم مشاوری ک من میرم پیشش بیشتر مثل رمال میمونه شوخی کردم ... ولی چون ...

جالبه که منم همینطورم پدرم تقریبا اینجوری بود من خیلی خصوصیات اخلاقی مشترک بینشون میبینم

عزیزم واقعا خیلی مثل من هستی من از همسرم هم ناراحت میشم جرات ندارم بگم ناراحتم کردی چون بدوباره سرم ...

شوهر من که الان هنوز نیومد مطمنم داره پیش دوستاش مشروب میخوره و خیلی میترسم بیاد خونه دعوا راه بندازه به شدت استرسی و ترسو شدم از دستش