2777
2789
عنوان

همسرم ابرومو پیش مشاور برد

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 57 پست
سلام جانم میشه بگی هر دوتون چند سالتونه؟؟؟ُبچه دارین؟چند تا؟؟تا حالا شده با یه مشاور در این باره صحب ...

هر دو بالای ۳۰ 

ن بچه نداریم 

دومین جلسه هست ک مشاور میریم

حرکات هیستریک از خودش نشون میداد و حرف ها و رفتارهاش بد ..... من قبلش با مشاور تنهایی حرف زده بودم . ...

من مات و مبهوت رو ب روی مشاور و کنار همسرم بودم

چند دقیقه ای حرف زد و از بدی هام گفت 

مشاور با ناراحتی گفت اقا اینجا دادگاه نیست اینطوری حرف میزنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل بابای منه شخصیت شوهرت ، بابام اگر در ماشینشو محکم ببندی حتی اگر از عمد نباشه فحاشی می‌کنه !! م ...

نه بابا واسه همه جواب نمیده دقیقا همین خصپصیاتی که شما گفتین و استارتر شوهر منم داره . این سری که سر یه بحث‌کوچیک گوشیشو پرت کردم لبم ۷تا بخیه خورد دندونمم شکست 😔 تا ۳،۴روز عذاب وجدان داشت ناراحت شد ولی بعدش منتظر بود من بپرم تو بغلش با اینکه میدونه چقدر ناراحتم انتظار داره باهاش خوب رفتار کنم . الانم اون دوباره اخلاقش گند شده . شوهر من که اینجوریه کافیه حرفی خلاف حرفش بزنی یا باهاش سرسنگین باشی دست خودش نیست به شدت عکس العمل نشون میده

من مات و مبهوت رو ب روی مشاور و کنار همسرم بودمچند دقیقه ای حرف زد و از بدی هام گفت مشاور با ناراحتی ...

و من انگار رو زمین نبودم.... 

مشاور ب همسرم گفت بیا بشین رو صندلی رو ب روی خانمت... 

همسرم با حرص پا شد رفت نشست

مشاور بهش گفت خانمتو نگاه کن... رنگش پریده انگار رفته تو کما.‌‌‌... ادامه میدی بازم ؟ 

هکسرم بی توجه ب من گفت و گفت و گفتتتت 

من اونجا خودمو خیلی عاجز دیدم 

دلم واسه خودم سوخت ... بغضمو قورت دادم

هر دو بالای ۳۰ ن بچه نداریم دومین جلسه هست ک مشاور میریم

اوه🙄

خب بیا یه کاری کن

ببین جلسات رو ادامه ندین

بجاش فقط خودت باید با یه روانشناسه خوب و موفق در رابطه با مشکلات و رفتار های شوهرت صحبت کنی

ممکنه اگه رفتار های شوهرت ادامه پیدا کنه اتفاقات بدی براتون بیوفته البته با ارض پوزش

میگم شما و شوهرت مگه نامزد نبودین؟؟؟؟اگه یه دوره ای رد نامزد بودین خب باید قبل ازدواج این مشکل رو حل میکردین نع الان

بازم خودتون بهتر میدونین🌌🌌🌌🌌🫐🫐🫐🫐💜🍇🍒

نه بابا واسه همه جواب نمیده دقیقا همین خصپصیاتی که شما گفتین و استارتر شوهر منم داره . این سری که سر ...

دقیقا 

چقدر سخته زندگی با این ادم ها 

چیکار باید کرد ؟ 

من ادم بی حاشیه ای بودم . این ادم پر از حواشی هست 

نه بابا واسه همه جواب نمیده دقیقا همین خصپصیاتی که شما گفتین و استارتر شوهر منم داره . این سری که سر ...

من انقد تو محیط های متشنج بودم که الان  اصلا یک دختر عادی و آزار پذیر نیستم 

من اگر جای تو بودم و شوهرم همچین کاری میکرد  احتمالا با چاقو میزدم طرف رو اعصابم خیلی ضعیفه 

حتی اگر کارم به طلاق هم میکشید کوتاه نمیومدم 

چون بخدا هرچی بیشتر سکوت کنی بدتر و بدتر میشن هار تر میشن 

شمام حداقل باید می‌رفتی پزشکی قانونی تا ادب بشه نه اینکه ساده بگذری ازش 

کاری که باهات کرده دیه و زندان داره درجریانی ؟؟ 

اوه🙄خب بیا یه کاری کنببین جلسات رو ادامه ندینبجاش فقط خودت باید با یه روانشناسه خوب و موفق در رابطه ...

ما یک سال اشنایی داشتیم . اینجوری نبود 

مثل یه ملکه باهام رفتار میکرد.... درو برام باز میکرد... صندلی رو عقب میکشید ... تا بند کفشمم میبست ... 

الانم کمرنگ شده اینا... ولی بازم خوبیاشو موقع خوشی داره 

ولی وای از روزی ک بد بشه .... 

دقیقا چقدر سخته زندگی با این ادم ها چیکار باید کرد ؟ من ادم بی حاشیه ای بودم . این ادم پر از حواشی ه ...

چقدر مثل منی من خیلی صبور و اروم بودم ولی الان خیلی عصبی شدم انگار به جای اینکه اینا بهتر بشن ما بدتر میشیم من الان بعد ۱۴سال زندگی و دو تا بچه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم . خیلی دلم گرفتس خیلی. تا جایی که میبینمش تپش قلب میکیرم گون نمیدونم الان که بیاد خوبه اخلاقش یا خیلی تند . همش استرس دارم . واقعا حس میکنم دارم مریض میشم

من انقد تو محیط های متشنج بودم که الان اصلا یک دختر عادی و آزار پذیر نیستم من اگر جای تو بودم و شوه ...

من نمیتونم عزیزم

من میخوام زندگی کنم

میدونم از این جدا بشم برام فرش پهن نکردن.... ولی حالم هم بده از زندگی ک ساختم

موقعی باید شکایت کنم ک قصدم ۱۰۰ در ۱۰۰ جدایی باشه 

من انقد تو محیط های متشنج بودم که الان اصلا یک دختر عادی و آزار پذیر نیستم من اگر جای تو بودم و شوه ...

همون لحظه تهدیدش کردم حتما ازت شکایت میکنم و اینا ولی نمیدونی بچه هام چطور زجه میزدن تو روخدا از بابا شکایت نکن توروخدا طلاق نگیر خیلی ترسیدن . پسرم بهم گفت طلاق بگیر ببین چی میشه من خودمو میکشم 😭 من واقعا موندم باید چیکار کنم . 

چقدر مثل منی من خیلی صبور و اروم بودم ولی الان خیلی عصبی شدم انگار به جای اینکه اینا بهتر بشن ما بدت ...

من خیلی سرچ کردم. حس میکنم همسرم خودشیفته هست 

ادم های خودشیفته ، ماها ک مهرطلبیم رو ب دام میندازن .... 

منم خیلی عصبی شدم ... طوریکه وقتی همسرم شروع ب بحث میکنه ، چند بار تو ماشبن نودمو خواستم پرت کنم پایین

فقط بخاطر اعتقاداتم این کارو نکردم

من نمیتونم عزیزممن میخوام زندگی کنممیدونم از این جدا بشم برام فرش پهن نکردن.... ولی حالم هم بده از ز ...

اگر شوهرت رو دوست داری 

بهش بگو 

برات مو به مو بنویسه کدوم رفتار های تو ناراحت و عصبیش می‌کنه 

توام برای اون کامل بنویس چه رفتار هایی می‌کنه که تو دلت می‌شکنه 

حرفای همدیگه رو بخونید و سعی کنید طبق میل همدیگه رفتار کنید 

سوتفاهم پیش نیاد 

پدر من از بچگی درست و حسابی محبت نکرد بهم دوستم نداشت بزرگ هم که شدم عصبی و بد دهنی سرجاش بود 

مجبور شدم وحشی بازی دربیارم تا آدم بشه 

اگر پدرم مرد خوب و امنی بود و گاهی. عصبانی میشد 

میشد تحمل کرد میشد کوتاه اومد اما اینطور نیست 

من خیلی سرچ کردم. حس میکنم همسرم خودشیفته هست ادم های خودشیفته ، ماها ک مهرطلبیم رو ب دام میندازن .. ...

😔دقیقا شوهر منم تا خوبه خیلی خوبه . ولی سر چیزای خیلی مسخره هم عکس العملای سنگین نشون میده به شدت عصبیه