2777
2789
عنوان

الهی هرچی زنه کثیفه سرطان بگیره 😡😡🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 17201 بازدید | 265 پست
من حس میکنم زید شوهر اسی بوده خخخخخخ اسب ببخشید واسه که روحیت بهتر بشه گفتم خخ

اینقدر زشت بود شب میخوابیدی از ترس خوابت نمیبرد زنه کثافت رو 

یه صلوات واسه دلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون کفتر پیر که میگی کی بود ؟ محترمانه بهش میگفتی یا پد چیزی صداش میکردی میدادی بهش

کفتر یا کفتار؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

شوهر بی عقلم اورده یه پسر هم همراه داشت یا چشاش داشت قورتم میداد

شوهرت عادت داره گدا ها و آدم های غریبه رو بیاره تو خونت؟ خب همون بیرون کمکشون کنه چه نیازی هست بیارتش تو خونت 😕

دلم ریش ریش شد بس که گفتی خون😖

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من اصلا باور نکردم 

مگه میشه یه آدم اینقدر خون ازش بره ، درحدی که اینور اونور رو کثیف کنه، بعد خودش بی‌خیال باشه؟

داری مبهم صحبت می‌کنی! 

اصلا کی بوده این شخص؟!

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

شوهر بی عقلم اورده یه پسر هم همراه داشت یا چشاش داشت قورتم میداد

شوعرت بیشتر از زنه بی عقله ادموغریله رووچرا میارید خونه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

اسی حق داره هرکدوم ما جای اون بودیم اینقد عصبی میشدیم بچه ک نبوده وقتی اینقد پریودیش زیاد بوده از این پوشک بزرگاه میگرفت شلوارم میزاشت پاش اصلا زن با اون سن سال چ لزوم داره خونه ی غریبه بدون شلوار بگرده