2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین

190 بازدید | 29 پست

نزدیک زایمانمه، شوهرم میخواست برای زایمانم برام طلا بگیره.

حالا من یه دستبند دارم که خیلی کم استفاده ش کردم و با طلاهای مجردیم گرفتم ولی هم قفلش خراب شده هم یکی از زنجیراش جدا شده گفتم اونو عوض کنم، به‌نظرتون اونو بذارم رو پولی که شوهرم میخواد بذاره و برام طلا بگیره؟ یا اینکه فقط همین دستبند رو عوض کنیم؟

دستبند ۱۵ گرمه.

نمیدونم شوهرم چقدر میتونه بذاره، تو این ۵ ماه اخیر هم ۲ تا انگشتر سبک یک گرمی برام گرفته و هم ۴۵ تومن پول گوشی که میخواستم رو داده، یعنی کم نذاشته با اینکه دستش خیلی باز نبوده و تو خرج بچه بودیم.

خودم نظرم اینه که بذارمش که بهش فشار نیاد، اما خانمای اینجا گاهی یه زوایایی رو میبینن که آدم حواسش نیست😁

نه دستبندتو قلطی نکن نهایت میدی طلاساز برات جوش میده 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیفه عوض کنی بده درستش کنن شوهرتم بزار خودش یه جیز سبک بکیره۵ 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
هرکاری خودت دوسداری بکننطرات اینجا خانه خراب کنه

وای دقیقا دقیقا 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
حیفه عوض کنی بده درستش کنن شوهرتم بزار خودش یه جیز سبک بکیره۵

خیلی هم دوسش دارم دستبنده رو، ولی از همون اول بخاطر ظریف بودن زنجیر هاش نذاشتم دستم.

یعنی برای استفاده روزمره مناسب نیست.

خیلی هم دوسش دارم دستبنده رو، ولی از همون اول بخاطر ظریف بودن زنجیر هاش نذاشتم دستم.یعنی برای استفاد ...

خب بزار کنار

میدونم چه مدلیه

اگه بخوای اینو تعوض کنی به قیمت رو ازت میخرن ولی طلایی رو که مبخوای بخری هم مالیات داره هم اجرت

حیفه

اگه قصد خرید طلا داشتی دوباره اضاف کن ولی اینو نفروش

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀